Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022

"Η Αννίτα Πάνια γυμνή στο...": Σάλος με την παρουσιάστρια

Όσα εξομολογήθηκε για το βίντεο που της χρεώναν

1 Δεκεμβρίου 2021 12:05
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για το ροζ βίντεο που της χρέωναν είχε μιλήσει η Αννίτα Πάνια στον αέρα της εκπομπής της. Η παρουσιάστρια, σόκαρε με τα λόγια της και τις αποκαλύψεις.

Αφορμή για να μιλήσει ανοιχτά για το θέμα, στάθηκε η εξομολόγηση που είχε κάνει η Χριστίνα Ορφανίδη για τα όσα έζησε, όταν ο πρώην σύντροφος της δημοσίευσε μια προσωπική ερωτική τους στιγμή.

Η εξομολόγηση της Αννίτας Πάνια για το ροζ βίντεο

"Αυτό το έργο το ξέρω εγώ… ακόμα και τώρα βλέπω δημοσιεύματα η Τσίλα και η Πάνια γυμνές στο καμαρίνι και κυκλοφορούσε ένα βίντεο. Το θυμάστε; Σάλος τότε, πριν χρόνια με αυτό το βίντεο και ήταν μία ίδια σαν εμένα… Έμοιαζε στο μαλλί αλλά είχε πιο ωραίο σώμα από εμένα , οπότε αν είχα το σώμα της θα προτιμούσα να είχα φάει τη ξεφτίλα, δεν πειράζει (γέλια). Το θέμα είναι ότι ακούς ακούς και υπακούς…

'Η Αννίτα Πάνια γυμνή στο...': Σάλος με την παρουσιάστρια

Συνέχεια έβλεπα το ροζ βίντεο με την Πάνια και την Τσίλα που είναι γυμνές και… και το έπαιζαν όλα τα site, πήγαινα στο κανάλι με κοιτούσαν περίεργα οι συνεργάτες μου, έλεγα και εγώ « τι έχουν πάθει αυτοί και κατάλαβα…». Από την πλευρά μου δεν υπήρχε αυτό το ροζ βίντεο και δεν με ένοιαζε κιόλας… Απλώς έβρισκα γελοίο αυτό της αναπαραγωγής" είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Αννίτα Πάνια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share