Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Πάγωσαν" όλοι στο GNTM: Τραυματίστηκε παίχτης (Βίντεο)

Ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφριά.

30 Νοεμβρίου 2021 23:23
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην προσπάθεια του να αποδώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το σημερινό concept της αποψινής φωτογράφισης στο GNTM, ο Ναπολέων, τραυματίστηκε κατά λάθoς. Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε το «ακατάλληλο» πλάνο στο GNTM που έγινε viral.

Συγκεκριμένα, στο αποψινό επεισόδιο, οι παίχτες είχαν ως concept φωτογράφισης, τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα. Μία φωτογράφιση που απαιτούσε πολύ εκφραστικότητα.

Ο Ναπολέων είχε το συναίσθημα της ζήλιας, με τον ίδιο να δυσκολεύεται αρκετά να εκφραστεί.

Ο fashion entrepreneur, Τάσος Σοφρωνίου, άρχισε να του φωνάζει για το πως πρέπει να βγάλει από μέσα του ζήλια κι ο Ναπολέων προσπάθησε να βγάλει ένταση.

Μόνο που πίεσε αρκετά το ποτήρι και στην υπερπροσπάθειά του, έγινε κομμάτι στα χέρια του.

Ο Γιώργος Καράβας, ο Δημήτρης Σκουλός κι οι υπόλοιποι παίκτες σοκαρίστηκαν καθώς φοβήθηκαν μήπως ο Ναπολέων είχε κοπεί.

Ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφριά.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η ατάκα φωτιά για την Βίκυ Καγιά και το GNTM

Πολλά είχαν συζητηθεί για την σχέση μεταξύ Ηλιάνας Παπαγεωργίου και Βίκυς Καγιά μετά από την συνεργασία τους στο GNTM, ωστόσο όπως η ίδια η Ηλιάνα αποκάλυψε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ποτέ δεν την δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσει με την Καγιά για το ζήτημα.

Μεταξύ άλλων η Ηλιάνα μίλησε και για τον χωρισμό της με τον Snik. Δες εδώ ποιος είναι ο λόγος που χώρισαν.

«Ποτέ δεν είπα ότι δεν συμπαθώ κάποιον. Δεν είπα ότι έχω πρόβλημα. Ζούμε σε μια μικρή χώρα και σε έναν μικρό χώρο και γιατί με ρωτάτε, αφού όλοι ξέρετε την αλήθεια. Άντεχα και περισσότερο στο GNTM και εννοείται ότι θα καθόμουν παραπάνω. Είμαι επαγγελματίας και κάνω τη δουλειά μου 100%. Δεν θα πω τίποτα για το αν με ανάγκασαν να φύγω».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η ατάκα φωτιά για την Βίκυ Καγιά και το GNTM

«Μου δόθηκε μια τεράστια ευκαιρία και έκανα ότι καλύτερο μπορώ. Κλείνω ένα θέμα εδώ που ποτέ δεν με αφορούσε. Επαγγελματικά με πλήγωσε το τέλος από το GNTM. Επί προσωπικού, όλοι οι άνθρωποι έχουμε ανασφάλειες και να νιώθουμε ότι κάτι συμβαίνει γύρω μας και να μην φερθούμε με τον καλύτερο τρόπο. Δεν κρατώ κακία… Δεν μου δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να πω κάτι στην Βίκυ και ούτε το περιθώριο… Έχουμε συναντηθεί κι έχουμε χαιρετηθεί, δεν μένω πίσω. Θα συνεργαζόμουν ξανά με την Βίκυ Καγιά με μεγάλη χαρά, ήταν καταπληκτική στο GNTM» κατέληξε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share