Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

GNTM: Η πρώτη ανάρτηση του Στυλιανού μετά την αποχώρησή του - "Όλγα, αγάπη μου..."

Συγκινητικό!

30 Νοεμβρίου 2021 18:17
GNTM:  Η πρώτη ανάρτηση του Στυλιανού μετά την αποχώρησή του -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, έκανε ο Στυλιανός, μετά από την χθεσινή του αποχώρηση από το reality μόδας του STAR, το GNTM. Με την ευκαιρία δες εδώ την στιγμή που η Όλγα και Στυλιανός παραδέχθηκαν πως είναι ζευγάρι.

Στην ανάρτηση, δεν παρέλειψε φυσικά να αναφερθεί στην σχέση του την Όλγα.

Σημειώνεται ότι η σχέση του Στυλιανού και της Όλγας, γεννήθηκε μέσα στο GNTM και οι δυο τους δηλώνουν πολύ ερωτευμένοι.

Η ανάρτηση του Στυλιανού

Αληθινός έρωτας

Μάλιστα, το πρωί της Τρίτης ο Στυλιανός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Breakfast at Star” και μίλησε μεταξύ άλλων και για τη σχέση του με την Όλγα. Ο Στυλιανός μίλησε για την αγαπημένη του και μάλιστα στην αρχή συγκινήθηκε όταν είδε πλάνα του μαζί της.

«Ερωτεύτηκα τα πάντα. Εξωτερική εμφάνιση, χιούμορ, εξυπνάδα. Είναι ένας απίστευτος άνθρωπος. Δεν αγαπώ εύκολα αλλά στα 29 μου χρόνια πρώτη φορά γνωρίζω τον έρωτα. Βρήκα το άλλο μου ολόκληρο. Όταν την πρωτοείδα είπε: “Ωχ, τι όμορφη που είναι”. Αλλά όταν πρωτοπήγα στο παιχνίδι είπα πως στο παιχνίδι μπήκα μόνο για modelling και όχι για έρωτες, αλλά ποιος θα μου το έλεγε τελικά. Δεν ξέραμε ότι η Κυβέλη “έδωσε” τον ερωτά μας. Γενικά προσπαθήσουμε να μην το βγάλουμε προς τα έξω, όμως δεν αντέξαμε και το ανακοινώσαμε χωρίς να θέλουμε να το ανακοινώσουμε», είπε μεταξύ άλλων ο Στυλιανός.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share