Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022

Τραγικές ώρες για την Αγγελική Ηλιάδη - Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της

Ήταν γιος της Καίτης Γκρέυ

30 Νοεμβρίου 2021 16:29
Τραγικές ώρες για την Αγγελική Ηλιάδη - Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες στιγμές βιώνει η Καίτη Γκρέυ, αφού πέθανε ο γιος της Βασίλης και πατέρας της Αγγελικής Ηλιάδη. Η κηδεία του πατέρα της τραγουδίστριας αλλά και γιου της Καίτης Γκρέυ, πρόκειται να γίνει την Τετάρτη (1/12), ενώ μέχρι στιγμής τα αίτια θανάτου του δεν έχουν γίνει γνωστά.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή την περίοδο, η Αγγελική Ηλιάδη συμμετέχει στη «Φάρμα» του ΑΝΤ1, ενώ στο παρελθόν είχε μιλήσει για την κρίση που είχε περάσει η σχέση με τους γονείς της, λόγω των προσωπικών της επιλογών και για οκτώ ολόκληρα χρόνια δεν μιλούσαν. «Μπορεί να συμβαίνουν διάφορα, αλλά με ένα μαγικό τρόπο, όταν αποφασίζεις να κλείσεις κάποια πράγματα, είναι σαν να μην έχει γίνει τίποτα. Νιώθω ευλογημένη τώρα πια που έχω δίπλα μου τους γονείς μου και τον αδελφό μου, γιατί η οικογένεια είναι οικογένεια, οι δικοί σου, το αίμα σου, και τη θέση αυτή δεν μπορεί να την πάρει κανένας στη ζωή σου» είχε αναφέρει η Αγγελική Ηλιάδη στο περιοδικό People πριν από μερικά χρόνια.

πέθανε πατέρας ηλιάδη

Η επανασύνδεση συνέβη εντελώς ξαφνικά στη ζωή τους και πολύ φυσικά. Ήταν αρκετό ένα τηλεφώνημα και μια συνάντηση. «Κατά τη γνώμη μου, ο μικρότερος κάνει πάντα το πρώτο βήμα. Εννοείται ότι πάντα τους σκεφτόμουν, είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου που δεν υπήρχε. Όταν είμαστε μικροί, είμαστε και αντιδραστικοί, κάνουμε την επανάστασή μας. Τώρα αισθάνομαι ότι είναι οι άνθρωποι στους οποίους μπορώ να πω τα πάντα κι αυτό μου είχε λείψει όσο δεν μιλούσαμε. Το κλασικό που λένε οι γονείς, πως όταν θα κάνεις παιδιά θα καταλάβεις, ισχύει, γιατί μεγάλωσα, μπήκα στη θέση τους και είδα πόσο μεγάλο είναι το άγχος και η αγωνία τους».

Πολλοί είχαν αναρωτηθεί, τότε, πόσο εύκολη ή δύσκολη ήταν η επανασύνδεσή τους, ύστερα από τόσο μεγάλο διάστημα. «Ήταν εύκολο και για εμένα και για εκείνους. Όταν βρεθήκαμε ξανά μαζί, ό,τι αρνητικό είχε συμβεί διαγράφηκε. Μάλιστα, ένα μεγάλο βάρος έφυγε από μέσα μου, επειδή ήθελα ο γιος μου να έχει επαφή με τη γιαγιά και τον παππού του. Σε κάθε περίοδο της ζωής μας μπορεί να δείχνουμε ένα διαφορετικό χαρακτήρα, ανάλογα με το τι βιώνουμε, τι περνάμε. Σαφώς μπορεί να έχω μετανιώσει για πολλά, αλλά προσπαθώ με το δικό μου τρόπο να δείχνω στους δικούς μου ότι τους αγαπάω πολύ».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share