Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Βόμβα» στο Buckingham: Έγινε το απίστευτο 24 χρόνια μετά το θάνατο της Πριγκίπισσας Νταϊάνα

Η αποκάλυψη που έφερε σούσουρο...

30 Νοεμβρίου 2021 14:30
«Βόμβα» στο Buckingham: Έγινε το απίστευτο 24 χρόνια μετά το θάνατο της Πριγκίπισσας Νταϊάνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ιδιαίτερη κίνηση έγινε 24 χρόνια μετά το θάνατο της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, φέρνοντας αναστάτωση στο Buckingham και αντιδράσεις στη βασιλική οικογένεια, με πρωταγωνίστρια ξανά τη Μέγκαν Μαρκλ.

Ήταν τον Νοέμβριο του 2018, συγκεκριμένα, όταν ο Πρίγκιπας Χάρι και η ηθοποιός αρραβωνιάστηκαν, όντες τώρα ένα ευτυχισμένο ζευγάρι μακριά από το παλάτι, με τη Μέγκαν να φορά ένα ιδιαίτερο δαχτυλίδι, που σχεδίασε ο ίδιος ο σύζυγός της.

Το δαχτυλίδι... που έφερε κουβέντα

Ο Χάρι ήταν εκείνος, που ζήτησε να ληφθούν δύο εκ των πιο διαμαντιών, που είχε στην κατοχή της η μητέρα του, Νταϊάνα, ώστε το δαχτυλίδι να μοιάζει σε ένα της αδικοχαμένης Πριγκίπισσας, όμως δέχθηκε μια δραματική διαφοροποίηση μετά από τρία χρόνια, τη στιγμή που εκείνη εμφανίζεται... δίπλα στην Κέιτ Μίντλετον.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα δαχτυλίδι Μέγκαν

Η αλλαγή αυτή οφείλεται... στα δάχτυλα της Μέγκαν Μαρκλ, τα οποία ήταν αρκετά μικρότερα σε σύγκριση με το σχέδιο του δαχτυλιδιού, με αποτέλεσμα το χρυσό δαχτυλίδι με τα φοβερά διαμάντια να αλλάζει μορφή, φέρνοντας νέα συζήτηση γύρω από τις κινήσεις της άλλοτε Δούκισσας, όπως αναζητείται σε κάθε αφορμή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share