Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άρης Σερβετάλης: Η πρώτη αντίδραση μετά την αποχώρηση από τον «Ρινόκερο» - «Θα σας δώσω ένα μανταρίνι...» (Video)

Η ευγενική του χειρονομία στη δημοσιογράφο

30 Νοεμβρίου 2021 14:05
Άρης Σερβετάλης: Η πρώτη αντίδραση μετά την αποχώρηση από τον «Ρινόκερο» - «Θα σας δώσω ένα μανταρίνι...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Άρης Σερβετάλης, είναι το πρόσωπο των ημερών μετά την απόφαση του να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος», όπου πρωταγωνιστούσε διότι δεν ήθελε να παίξει μόνο για εμβολιασμένους.

Αν και στην αρχή δημιουργήθηκε αναστάτωση η παράσταση τελικά θα συνεχιστεί, καθώς βρέθηκε ο αντικαταστάτης του ηθοποιού, που είναι ο Αιμιλιάνος Σταματάκης, τον οποίο πρότεινε ο σκηνοθέτης της παράστασης, Γιάννης Κακλέας.

Για πρώτη φορά μετά από τον σάλο που δημιουργήθηκε λόγω της απόφασης του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από το θεατρικο «Ρινόκερος» ο ίδιος με την ευγένεια που τον διακρίνει προσέφερε ένα μανταρίνι στην δημοσιογράφο της εκπομπής Super Κατερίνα, η οποία τον περίμενε έξω από το σπίτι του.

“Θα σας δώσω ένα μανταρίνι γιατί πρέπει να περιμένατε πολύ ώρα. Πάρτε ένα μανταρινάκι. Άκουσα όσα είπε ο κύριος Κακλέας, καλή επιτυχία του εύχομαι”, είπε στην κάμερα.

Έλενα Ακρίτα για Άρη Σερβετάλη: «Ας αποδώσουμε λοιπόν τα του Καισαρος τω Καίσαρι»

Μετά το ξεκαθάρισμα της εταιρείας παραγωγής σχετικά με την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από το θέατρο σε περίπτωση που γινόταν διαχωρισμός εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων στους θεατές η συγγραφέας και δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα, τονίζει ότι με αυτά τα δεδομένα ο πρωταγωνιστής -αν και διαφωνεί μαζί του- δε φέρει καμία ευθύνη.

«Ας αποδώσουμε λοιπόν τα του Καισαρος τω Καίσαρι κι ας πούμε ξεκάθαρα πως καθόλου δεν θα ευθυνόταν ο κ. Σερβετάλης (με τον οποίο διαφωνώ) αν ηθοποιοί και τεχνικοί βρίσκονταν στην ανεργία», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

«Οι παραγωγοί και ο σκηνοθέτης του έργου ‘Ρινόκερως’ ξεκαθάρισαν επιτέλους πως ο Άρης Σερβετάλης τους είχε προειδοποιήσει από το καλοκαίρι για τις προθέσεις του.

Άργησαν βέβαια. Άργησαν πολύ. Τόσον καιρό παρακολουθούσαν αμέτοχοι τον χαμό που γινόταν κι αυτό δεν τους τιμά: έφτασε ο κόμπος στο χτένι για να μιλήσουν.

Ας αποδώσουμε λοιπόν τα του Καισαρος τω Καίσαρι κι ας πούμε ξεκάθαρα πως καθόλου δεν θα ευθυνόταν ο κ. Σερβετάλης (με τον οποίο διαφωνώ) αν ηθοποιοί και τεχνικοί βρίσκονταν στην ανεργία.
Το σωστό να λεγεται.»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share