Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022

Ποιος Καρβέλας; Αυτός ήταν ο πρώτος άνδρας της Αννίτας Πάνια

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας

30 Νοεμβρίου 2021 11:53
Ποιος Καρβέλας; Αυτός ήταν ο πρώτος άνδρας της Αννίτας Πάνια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αννίτα Πάνια δε μιλά συχνά για την προσωπική της ζωή, αλλά όποτε το κάνει, αυτό συμβαίνει με έναν τρόπο απολαυστικό, αποκαλύπτοντας πτυχές από την πορεία της.

Η ίδια είχε ανοίξει τα χαρτιά της στο «Πρωινό», μιλώντας ανοικτά τη στάση ζωής της, τις φοβίες της, την προσωπική της ζωή, τον γιο της, Αντρέα αλλά και την τηλεοπτική παρουσία της και όσα θα ήθελε να αλλάξει.

Μετρώντας ήδη 26 χρόνια τηλεοπτικής πορείας, η ίδια ανέφερε πως μπήκε στην τηλεόραση έπειτα από τη γνωριμία της με τον Όμηρο Ευστρατιάδη και πως το «Χρυσό Κουφέτο» ήταν δική της ιδέα, καθώς όπως εξήγησε, ζήλευε τις εκπομπές που έκανε ο Αντρέας Μικρούτσικος, φανταζόταν όμως πώς θα τις έκανε εκείνη, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίζει με χιούμορ τις διάφορες καταστάσεις, έχοντας κάνει μέχρι και... σχέδια για κρυφό γάμο που δεν προχώρησαν.

Η πρώτη γνωριμία στην τηλεόραση, η πορεία και το παιδί της

«Από μικρό παιδί έχω μια ειρωνία για τη ζωή γενικότερα, για αυτό που συμβαίνει γύρω μου. Προσπαθώ να αντιμετωπίσω τα πράγματα με έναν τρόπο που δεν έχει "μαυρίλα", όχι όμως ότι δεν είμαι από τα "μαύρα" άτομα. Κάνω τρελές μαύρες σκέψεις, "βαράω μαυρίλες"», δήλωσε χαρακτηριστικά, αναφέροντας παράλληλα πως λόγω της αρρωστοφοβίας της κάνει εξετάσεις κάθε τρεις μήνες! Σε ερώτηση μάλιστα για το αν αντιμετώπισε ποτέ κρίσεις πανικού, η Αννίτα Πάνια παραδέχθηκε πως είναι κάτι που συνέβαινε στο παρελθόν και που κατάφερε να τις ξεπεράσει με τη βοήθεια φαρμακευτικής αγωγής.

«Γενικότερα δεν είμαι ένας καταχαρούμενος άνθρωπος στη ζωή μου [...] Έχω "κουμπώσει" αντικαταθλιπτικά για να ξεπεράσω τους πανικούς μου. Τον πανικό του να είμαι ένας άνθρωπος ζωντανός και να βρίσκομαι ανάμεσα σε άλλους ανθρώπους. Αυτό μου δημιουργούσε πάντα πανικό. Το υπαρξιακό κομμάτι της ζωής, για ποιο λόγο έχω έρθει σε αυτή τη ζωή. Ακόμα δεν το έχω καταλάβει», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της. ενώ στη συνέχεια μίλησε και για τον ερχομό του γιου της, Αντρέα, στη ζωή της και κατά πόσο την άλλαξε.

«Όταν έγινα μητέρα, άλλαξα με τη θετική έννοια, γιατί τον λατρεύω, είναι η καψούρα μου, ο άντρας μου και όλη μου η ζωή και την ίδια στιγμή έρχεται ξανά και η μαύρη σκέψη ότι τώρα δεν είμαστε για πρόβλημα. Που μετά την ξανατουμπεκιάζω την έννοια και μπορώ και κάνω πράγματα που μου δίνουν χαρά σε αυτή τη ζωή και όλα είναι καλά [...] Αυτό που με ηρεμεί είναι οι δικοί άνθρωποι. Αισθάνομαι ασφάλεια, οικείο περιβάλλον και συμβατότητα. Το να βρίσκω ανθρώπους που είναι συμβατοί με εμένα, αυτό ηρεμεί το θεριό μέσα μου. Αυτό που δεν αντέχω είναι τους ασύμβατους ανθρώπους, τους οποίους δεν τους αντέχω, τους σέβομαι αλλά δεν μπορώ να είμαι ήρεμη δίπλα τους», παραδέχθηκε.

Μιλώντας για τον Νίκο Καρβέλα και απαντώντας στην ερώτηση για το αν είναι εκείνος ο σημαντικότερος άνθρωπος της ζωής της, η Αννίτα Πάνια δήλωσε κατηγορηματικά: «Ο σημαντικότερος άνθρωπος της ζωής μου είμαι εγώ. Είναι ο άνθρωπος που πρέπει να προσέχω. Έρχεται ο γιος μου... ο Νίκος Καρβέλας είναι ένα πλάσμα που θαυμάζω, άρα μπορώ να λέω ότι τον αγαπώ. Για το μυαλό του, για τη στάση ζωής του, το ταλέντο του, για πολλά. Αλλά την ίδια στιγμή, υπάρχουν φορές που νομίζω ότι είναι το μόνο άτομο που θα ήθελα να σκοτώσω». Μάλιστα, μοιράστηκε την άποψη που έχει για τον χωρισμό, μια λέξη που αποφεύγει να χρησιμοποιεί, καθώς όπως εξήγησε, χωρισμός για εκείνη είναι όταν παύει να γουστάρει έναν άνθρωπο, όχι όμως όταν εξακολουθεί να έχει δεσμούς μαζί του.

Από τη συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείψει η αναφορά στα επαγγελματικά της και την τηλεοπτική της παρουσία στο Open, η οποία όμως όπως ανέφερε, θα ήθελε να συνεχιστεί με άλλες βάσεις. «Θα ήθελα του χρόνου να μην κάνω αυτό που κάνω φέτος! Με την έννοια ότι θα ήθελα, αν συνέχιζα αυτή τη συνεργασία, να γίνει με καλύτερες βάσεις και με πιο πολλή αγάπη προς τον τηλεθεατή. Ένα τεράστιο κομμάτι της εκπομπής είναι και η εμπορική τοποθέτηση σε αυτή την εκπομπή. Βεβαίως σέβομαι τις επιχειρηματικές σχέσεις των ανθρώπων, την ίδια στιγμή όμως θεωρώ ότι είναι απάνθρωπο για τον τηλεθεατή ο τρόπος αυτός με τον οποίο γίνεται η εμπορική τοποθέτηση. Γι' αυτό και κάνουμε πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης. Είναι τα χειρότερα νούμερα τηλεθέασης που έχω κάνει ποτέ. Είναι κάτι που με ενοχλεί βεβαίως, αλλά είναι καλό για την ανθρωπότητα. Αυτή την εκπομπή, με τόση εμπορική τοποθέτηση, αν κανείς κατάφερνε να την παρακολουθήσει ολόκληρη, τέσσερις ώρες, θα σήμαινε ότι η ανθρωπότητα θα είχε κάποιο πρόβλημα, άρα σημαίνει ότι οι άνθρωποι είναι ακόμα καλά στο μυαλό τους και δεν μπορούν να το δουν όλο αυτό. Είναι απάνθρωπα πολύ», δήλωσε μεταξύ άλλων η Αννίτα Πάνια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share