Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νέα καταγγελία για γνωστό ηθοποιό στο ΣΕΗ: «Με βιντεοσκοπούσε και...» (Video)

Τι λέει ο πρόεδρος & η καταγγέλουσα

30 Νοεμβρίου 2021 11:54
Νέα καταγγελία για γνωστό ηθοποιό στο ΣΕΗ: «Με βιντεοσκοπούσε και...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία νέα καταγγελία έγινε εις βάρους γνωστού ηθοποιού που συμμετείχε σε σειρά που έκανε επιτυχία σύμφωνα με το Πρωινό! Η ηθοποιός κατήγγειλε το περιστατικό στο ΣΕΗ και όσοι είδαν την κατάθεσή της, δάκρυσαν. Ο ηθοποιός το Σάββατο διεγράφη από το Σωματείο Ελλήνων ηθοποιών! Παράλληλα, γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από σκηνοθέτη του Εθνικού.

«Με βιντεοσκοπούσε παρά τη θέλησή μου και το έδειχνε σε όλους από εκεί το έμαθα κι εγώ. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που μου συνέβαινε! Πήγα κατευθείαν στην αστυνομία, αλλά δεν με βοήθησε κανείς, πανικοβλήθηκα, για να το διαχειριστώ πήγα σε ψυχολόγο, μου πήρε καιρό να συνέλθω απ΄ όλο αυτό που είχα ζήσει» ανέφερε στην κατάθεσή της η ηθοποιός!

Ο Σπύρος Μπιμπίλας επιβεβαίωσε στο πρωινό την καταγγελία και τόνισε ότι ο εν λόγω ηθοποιός διεγράφη από το ΣΕΗ για λόγους σεξουαλικής παρενόχλησης.

«Έσπασε» τη σιωπή του ο ηθοποιός που κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς: «Με κρέμασαν στα μανταλάκια...»

Την πρώτη του δήλωση έκανε μέσω της δικηγόρου του ο ηθοποιός που κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς σύμφωνα με την εκπομπή, Mega Καλημέρα!

Σύμφωνα με όσα είπε η Κική Πακιρτζίδου, συνήγορος υπεράσπισης του μηνυόμενου, «η σιωπή αποτελεί θέση και όχι αδυναμία», ενώ πρόσθεσε χαρακτηριστικά ότι κρέμασαν τον ηθοποιό «στα μανταλάκια».

Συγκεκριμένα, η κ. Πακιρτζίδου αναφέρει τα εξής: «Η σιωπή που μέχρι σήμερα επιλέγουμε αποτελεί θέση και όχι αδυναμία, αφού συνειδητά επιλέγουμε να απαντήσουμε θεσμικά παραδίδοντας όλα τα αποδεικτικά στοιχεία. Εκπροσωπώ έναν άνθρωπο που ακόμα και τη στιγμή που τον «κρέμασαν στα μανταλάκια», παραβιάζοντας εκτός των άλλων το τεκμήριο αθωότητάς του, αποφάσισε να μην ενστερνιστεί συμπεριφορές των μηνυτριών, αλλά να επιδείξει ταπεινότητα και σεβασμό».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share