Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022

«Σεισμός» με τον Πέτρο Φιλιππίδη: Βγήκε στην φόρα η πιο σκληρή καταγγελία εναντίον του

Κι άλλες αποκαλύψεις για τον ηθοποιό...

30 Νοεμβρίου 2021 10:53
«Σεισμός» με τον Πέτρο Φιλιππίδη: Βγήκε στην φόρα η πιο σκληρή καταγγελία εναντίον του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Σεισμός» επικρατεί με νέες αποκαλύψεις εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη, με τις καταγγελίες να μη σταματούν για τον ηθοποιό, καταμαρτυρώντας τη βία που ασκούσε εναντίον των συναδέλφων του.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Χρήστος Συριώτης αναφέρθηκε στο πόσο δύσκολα βίωσε την επαγγελματική του συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Σε ζωντανή σύνδεση με το Πρωινό, ο ηθοποιός είπε αρκετά ενδιαφέροντα για ακόμη μια φορά.

Ο Φιλιππίδης και... η βία της εξουσίας του

«Στη δεύτερη εβδομάδα των προβών, μία ρωγμή αναστάτωσε τη ζωή μου. Διαγνώστηκα με καρκίνο. Έκανα μια επέμβαση άμεσα και είχα να επιλέξω. Οι γιατροί μου επέμεναν και μου έλεγαν να καθίσω στο σπίτι μου. Έκανα το χειρουργείο και δύο μέρες μετά αποφάσισα να συνεχίσω γιατί σκέφτηκα ότι αυτό θα ήταν και ψυχοθεραπευτικό.

Για μένα ήταν οδυνηρή εμπειρία γιατί έπρεπε κάθε 15 μέρες, όπου πηγαίναμε να κάνω εξετάσεις και επώδυνες εξετάσεις. Είχα πάρει στην πλάτη μου ένα βαρύ φορτίο. Ωστόσο, δεν περίμενα αυτό που θα επακολουθούσε.

Υπήρχε ένα ζοφερό, απαράδεκτο κλίμα που δεν είχα ξανασυναντήσει ποτέ στη ζωή μου και προς εμένα και προς τους υπόλοιπους συντελεστές. Έβλεπα στο ξενοδοχείο συναδέλφους, δυο μέτρα άνδρες με οικογένειες, να κλαίνε. Ήταν τέτοια η βία της εξουσίας, ήταν τέτοιος ο προσωπικός εξευτελισμός που έφτανε σε οριακά σημεία».

«Να φανταστείτε, όταν το όνειρο κάθε ηθοποιού είναι να παίξει στην Επίδαυρο, δεν θέλαμε να φτάσουμε στο θέατρο. Ήμασταν στο αυτοκίνητο 3-4 συνεργάτες και δεν θέλαμε να πάμε. Πέρασα και μια περίοδο που δεν ήξερα αν ήθελα να συνεχίσω να κάνω το συγκεκριμένο επάγγελμα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share