Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024

Πήρε θέση ο Ορφέας Αυγουστίδης: «Είναι λάθος να τοποθετούνται όλοι για τον Σερβετάλη»

Δείτε τις δηλώσεις του

29 Νοεμβρίου 2021 22:13
Πήρε θέση ο Ορφέας Αυγουστίδης: «Είναι λάθος να τοποθετούνται όλοι για τον Σερβετάλη»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην κάμερα της «Super Κατερίνα» έκανε δηλώσεις το πρωί της Δευτέρας 29 Νοεμβρίου ο πρωταγωνιστής της σειράς «Σασμός» Ορφέας Αυγουστίδης. Μεταξύ άλλων, ο ταλαντούχος ηθοποιός σχολίασε τον σάλο που έχει προκαλέσει η απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος», αρνούμενος να παίζει μόνο για εμβολιασμένους.

«Είναι λάθος αυτό που συμβαίνει, δηλαδή το ότι τοποθετούνται όλοι μπροστά από μία κάμερα και μπροστά από ένα μικρόφωνο χωρίς να είναι μπροστά αυτός που πυροδότησε την συζήτηση» ανέφερε χαρακτηριστικά για την κίνηση του Άρη Σερβετάλη και τις αντιδράσεις που αυτή έχει προκαλέσει.

Εν συνεχεία, για τον πατρικό του ρόλο, σημείωσε: «Υπάρχει χρόνος για τον γιο μου και τον χαίρομαι» και πρόσθεσε για την μητέρα του, την ηθοποιό Μαρία Τζομπανάκη: Η γιαγιά Μαρία τρελαίνεται με τον μικρό, λιώνει».

Ακόμη, υποστήριξε για την μαμά του: «Η μητέρα μου είναι διακριτική και όχι παρεμβατική, όπως η "Καλλιόπη" από τον "Σασμό"».

Σχετικά με το μέλλον της «Αργυρώς» και του «Αστέρη» στον «Σασμό», υποστήριξε: «Θα γίνει… σεισμός. Θα γίνουν πολλά και διάφορα. Ε, δεν πιστεύω να περιμένατε να μην μάθει η μητέρα του Αστέρη για τη σχέση του με την Αργυρώ. Ο Αστέρης και η Αργυρώ θα διεκδικήσουν να είναι μαζί. Το τι θα λάβουν, όμως, είναι ένα ερωτηματικό».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share