Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ευχάριστα νέα για τον Διονύση Αλέρτα: Έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά

Δείτε την τρυφερή ανάρτησή του στα social media

29 Νοεμβρίου 2021 18:29
Ευχάριστα νέα για τον Διονύση Αλέρτα: Έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πιο ευτυχισμένος από ποτέ είναι ο Διονύσης Αλέρτας αλλά και σύζυγός του, Νάγια Φωτοπούλου, αφού εδώ και περίπου τέσσερις ώρες κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι.

Την χαρούμενη είδηση γνωστοποίησε νωρίτερα σήμερα ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης με μία ανάρτηση στο Instagram, στην οποία βλέπουμε το πανέμορφο νεογέννητο αγοράκι. «Και κάπως έτσι αλλάζει η ζωή σου. 29/11/21....13:50 μ.μ» σημειώνει στη λεζάντα. Το παιδάκι του, λοιπόν, ήρθε στον κόσμο τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021, στις 13:50 το μεσημέρι. Οι διαδικτυακοί φίλοι του ζευγαριού έσπευσαν να δώσουν τις πιο γλυκιές ευχές τους για το μικρό αγοράκι. Ανάμεσά τους και celebrities της ελληνικής showbiz, όπως ο Δημήτρης Γκουντάρας «Να σας ζήσει αδελφέ μου????❤️», η Νάταλι Κάκκαβα «Να σας ζήσει αγορίνα μου. Το πιο ωραίο γλυκό της ζωής σας ❤️❤️», η Φωτεινή Πετρογιάννη «Να σας ζήσει ❤️❤️❤️».

Σε νέο ρόλο ο Γιώργος Λεμπέσης - Έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Γιώργος Λεμπέσης, καθώς εδώ και λίγες ώρες κρατάει στην αγκαλιά τον νεογέννητο γιο του!

Ο γνωστός τραγουδιστής έγινε για πρώτη φορά πατέρας, με την σύζυγό του Σοφία Τραντίδου να φέρνει στον κόσμο τα ξημερώματα του Σαββάτου 20 Νοεμβρίου ένα υγιέστατο αγοράκι.

Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε ο ίδιος ο Γιώργος Λεμπέσης, δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία του γιου του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Σήμερα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου» έγραψε στη λεζάντα ο Γιώργος Λεμπέσης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share