Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022

«Μην τρέξεις, θα σε προλάβω και θα σε χτυπήσω»: Η στιγμή που ο Ζαμπίδης κάνει τσακωτούς δύο διαρρήκτες (video)

Ο Έλληνας πρωταθλητής έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο της σοκαριστικής σκηνής

29 Νοεμβρίου 2021 14:03
«Μην τρέξεις, θα σε προλάβω και θα σε χτυπήσω»: Η στιγμή που ο Ζαμπίδης κάνει τσακωτούς δύο διαρρήκτες (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την απίστευτη περιπέτεια που έζησε όταν έπιασε στο σπίτι του δύο ληστές, μίλησε ο παγκόσμιος πρωταθλητής Kick Boxing, Μιχάλης Ζαμπίδης.

Μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα και το βίντεο που τράβηξε η σύντροφός του από το περιστατικό. Όπως είπε στην τηλεόραση του Alpha: «Ο ένας είναι 17μιση, διότι τους εντοπίσαμε με τα στοιχεία και μάλιστα έχει ήδη 17 συλλήψεις.

ζαμπιδησ-διαρρηκτεσ

Όταν είδα τον έναν να πηδάει, σκέφτηκα μήπως έπεσε καμιά μπάλα στο σπίτι. Δεν σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο. Το περίεργο ήταν ότι ήταν 17:30 το απόγευμα, νωρίς, γυρνούσα σπίτι. Ήταν το καλό το timing. Μόλις έφτασα είδα κάποιον να πηδάει από το σπίτι μου, από μέσα προς τα έξω. Ήταν μέσα, προσπαθούσαν να βρουν πώς θα μπουν. Αφού φαίνεται ότι βρήκαν κάποιο σημείο, ο ένας πήδηξε έξω για να κρατάει τσίλιες. Πέτυχα τον πρώτο.

Εκείνη την ώρα ήρθαμε αντιμέτωποι. Με το που με βλέπει μου λέει "Μάικ εσύ;". Του λέω "ναι εσύ τι κάνεις στο σπίτι". Λέει "βγάζω φωτογραφίες". Μετά βγήκε και ο δεύτερος, γιατί κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει και πήγαν να φύγουν. Του είπα "μην τρέχεις, γιατί και θα σε προλάβω και θα σε χτυπήσω". Είπε "εντάξει".

ζαμπιδησ-μιχαλησ-ληστες

Φώναξε και τον συνεργό του. Ήρθαν κοντά, κάναμε μια κουβέντα, ενώ είχαμε καλέσει την αστυνομία, γιατί η σύντροφός μου έβγαζε και το βίντεο. Αλλά έφυγαν ένα λεπτό πριν φτάσει η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Ο ένας έχει καταδικαστεί και μάλιστα πέρσι είχε αποδράσει από κάπου. Δεν πρέπει να ήταν μόνοι τους, γιατί όταν πήγαιναν στο μηχανάκι τους, ο ένας πήρε το κινητό και μίλησε με κάποιον. Γνωρίζουμε και τους δύο».

Το σχετικό βίντεο, όπως το μετέδωσε ο Alpha:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share