Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022

Αγωνία για το παιδί του Πέτρου Φιλιππίδη: Έκτακτη εξέλιξη με τον πατέρα του στην φυλακή

Ειπώθηκε το πιο σημαντικό για το μέλλον του

29 Νοεμβρίου 2021 13:42
Αγωνία για το παιδί του Πέτρου Φιλιππίδη: Έκτακτη εξέλιξη με τον πατέρα του στην φυλακή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στην φυλακή, έχοντας αφήσει πίσω του όχι μόνο τη σύζυγό του, αλλά και το γιο του, Δημήτρη, για τον οποίο υπάρχει αγωνία ως προς τη διαχείριση της κατάστασης, που προέκυψε για την οικογένειά του μετά τις καταγγελίες.

Στην εκπομπή Ποιος Είναι Πρωινιάτικα έκανε δηλώσεις το πρωί της Δευτέρας (29/11) ο Σωτήρης Χατζάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον γιο του, Δημήτρη, ο οποίος όπως τόνισε δεν πρέπει να πάρει την ευθύνη για τις πράξεις του πατέρα του.

Με τις καταγγελίες για τον γνωστό ηθοποιό να πέφτουν «βροχή» τις τελευταίες μέρες, ο Σωτήρης Χατζάκης εξήγησε πως η κοινότητα των ηθοποιών πρέπει να βοηθήσει τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη για να προχωρήσει τη ζωή του και την καριέρα του.

Τα λόγια του Σωτήρη Χατζάκη για το γιο του Φιλιππίδη

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας τεράστιος ηθοποιός, από τους καλύτερους που έχει το ελληνικό θέατρο. Μην συντρίψουμε το τεκμήριο της αθωότητας. Αυτή τη στιγμή πρέπει να αποδειχθούν οι κατηγορίες αυτές από τη δικαιοσύνη. Έχουμε ισχυρές ενδείξεις ότι αυτά έχουν συμβεί, τα κορίτσια αυτά τα γνωρίζουμε και ξέρουμε πολύ καλά τι λένε και πόσο αλήθεια έχουν αυτά που λένε και πόση βία έχουν υποστεί.

Αν θεωρήσουμε ότι αυτό έχει συμβεί, τότε στέκομαι στα λόγια του Σπύρου Μπιμπίλα, ότι νιώθουμε μια μεγάλη θλίψη, το ελληνικό θέατρο πενθεί για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη, που άφησαν τους δαίμονές τους να βγουν έξω.

Το παιδί του Πέτρου θα το αγκαλιάσουμε γιατί δεν έχει καμία ευθύνη. Το παιδί πρέπει να είναι το μέλλον, δεν είναι δυνατόν κληρονομικά να πάρει την ευθύνη και το μίασμα αυτό. Το παιδί είναι άλλος άνθρωπος, είναι νέος άνθρωπος και θα πρέπει να κοιτάξει τη δική του ζωή και να προχωρήσει μπροστά», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος ηθοποιός.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share