Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Ήμουν κλινικά νεκρή...» - Ανατριχιάζει η Μαίρη Χρονοπούλου (Video)

«Άρπαξε φωτιά η μπλούζα και με έκαψε ολόκληρη, έκανα 11 εγχειρήσεις»

29 Νοεμβρίου 2021 11:07
«Ήμουν κλινικά νεκρή...» - Ανατριχιάζει η Μαίρη Χρονοπούλου (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο τροχαίο ατύχημα που την άφησε σχεδόν παράλυτη, αλλά και στο φρικτό περιστατικό που η ίδια έπαθε σοβαρά εγκαύματα όταν άρπαξε φωτιά η μπλούζα της, αναφέρθηκε η Μαίρη Χρονοπούλου στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή «Τετ α Τετ». Παράλληλα, η Μαίρη Χρονοπούλου είχε εμφανιστεί στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ και είχε μιλήσει μεταξύ άλλων στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την προσωπική της ζωή.

«Μέχρι πέρυσι ήμουν σχεδόν παράλυτη, δεν μπορούσα να περπατήσω. Τώρα περπατάω, κινούμαι, βγαίνω. Και προσωπικά αισθάνομαι τέλεια αυτό τον καιρό», είπε αρχικά η Μαίρη Χρονοπούλου.

Για το τροχαίο ατύχημα που είχε το 1999, η Μαίρη Χρονοπούλου είπε: «Φρικτοί πόντοι, εγχειρήσεις… Εγώ ήμουν με μια τζιπάρα και η άλλη οδηγός με ένα μικρό αμαξάκι. Με τουμπάρισε και έσπασα στα δύο. Ήταν μια 20ετία φρίκης».

«Έσκυψα να δω πάνω από ένα κερί, άρπαξε φωτιά η μπλούζα και με έκαψε ολόκληρη. Έκανα 11 εγχειρήσεις. Τέτοιοι πόνοι, να θες να πεθάνεις και να μην πεθαίνεις», είπε η Μαίρη Χρονοπούλου στη συνέχεια.

«Έφτιαχνα το ισχίο μου που είχε σπάσει από τη σύγκρουση κι έπαθα ανακοπή, ήμουν κάμποσες μέρες κλινικά νεκρή στην εντατική. Από πέρυσι ως φέτος άλλαξε η ζωή μου. Ίσως ο Θεός μου έδωσε πάρα πολλά πράγματα στη ζωή μου και έπρεπε να πληρώσω κάπου το “εισιτήριο”», είπε μεταξύ άλλων η Μαίρη Χρονοπούλου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share