Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θρίλερ με την Κατερίνα Καινούργιου: Μίλησε δημόσια για τον χωρισμό με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας

29 Νοεμβρίου 2021 09:30
Θρίλερ με την Κατερίνα Καινούργιου: Μίλησε δημόσια για τον χωρισμό με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καινούργιου φαίνεται να μη βρίσκεται στα καλύτερά της ψυχολογικά, με το διαφαινόμενο χωρισμό με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη να μοιάζει να της έχει στοιχίσει αρκετά.

Μπορεί να ακούγεται ότι η παρουσιάστρια και ο αγαπημένος της, Φίλιππος Τσαγκρίδης, είναι πλέον χώρια, όμως η ίδια δεν έχει προβεί σε κάποια σχετική δήλωση.

Η Κατερίνα Καινούργιου ανάρτησε στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες μέσα στην βροχή, ενώ έγραψε και ένα απόσπασμα της Αλκυόνης Παπαδάκη, τη στιγμή που ο πρώην σύντροφός της μοιάζει να... καλοπερνά.

«Όταν δεν νιώθεις το άρωμα της βροχής, κινδυνεύει η ψυχή σου. Θέλω μια ρωγμή εγώ στην ψυχή, να μπαίνει μέσα η βροχή. Όποιος πιστεύει πως η λιακάδα φέρνει την ευτυχία απλά δεν έχει χορέψει στη βροχή…», έγραψε.

"Του πέταξε το δαχτυλίδι στα μούτρα" : Η αναπάντεχη συνάντηση Καινούργιου-Τσαγκρίδη

Τις τελευταίες ημέρες το μείζον θέμα των media δεν είναι άλλο από τον φημολογούμενο χωρισμό της Κατερίνας Καινούργιου και του Φίλιππου Τσαγκρίδη. Κι ενώ τα δημοσιεύματα για εκείνη και τον σύντροφό της εμφανίζονται το ένα μετά το άλλο, οι ίδιοι τα προσπερνούν και εξακολουθούν να διατηρούν σιγή ιχθύος για το τι συμβαίνει ανάμεσά τους.

Την περασμένη Πέμπτη το βράδυ, όμως, όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, μια τυχαία συνάντηση στον Αστέρα Βουλιαγμένης επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους. Την ώρα που ο νεαρός εφοπλιστής δειπνούσε με τους φίλους του στο γνωστό εστιατόριο Pelagos η Κατερίνα Καινούργιου έκανε κι εκείνη την εμφάνισή της με την blogger και σύντροφο του επιχειρηματία Γιάννη Μωράκη, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share