Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022

«Βόμβα» για το γάμο της Αθηνάς Ωνάση: «15 μέρες πριν παντρευτούν...»

Έγινε το απίστευτο!

29 Νοεμβρίου 2021 08:22
«Βόμβα» για το γάμο της Αθηνάς Ωνάση: «15 μέρες πριν παντρευτούν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλές είναι οι αποκαλύψεις, που έχουν γίνει για την περίοδο του γάμου της Αθηνάς Ωνάση, ειδικά με όσα είχαν συμβεί λίγο προτού δώσει όρκους ζωής με τον Αλβάρο.

Ο άλλοτε σύμβουλός της, Αλέξης Μανθεάκης, που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή, μίλησε για την Αθηνά Ωνάση και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα της, με μια πρόσφατη κίνησή της να προκαλεί αποτροπιασμό.

Αθηνά Ωνάση πριν από το γάμο με Αλβάρο

Τα λόγια του Μανθεάκη για το γάμο της Ωνάση

Ο άνθρωπος που έχει ζήσει από κοντά όχι μόνο την Αθηνά αλλά και την οικογένειά της είπε: «Έχει τα χρόνια του Χριστού, τα χρόνια που κλείνουν μεγάλα κεφάλαια της ζωής. Πιστεύω πως η Αθηνά βρίσκεται σε μια δίνη εσωστρέφειας. Η απιστία του Ντότα ήταν μεγάλο πλήγμα για εκείνη. Δεκαπέντε μέρες μετά το γάμο τους βρήκε μια γυναίκα την οποία πλήρωνε για να πηγαίνει μαζί της. Αυτό ισοπέδωσε την Αθηνά. Εδώ και χρόνια έχει κλειστεί στον εαυτό της.'Εχετε δει ποτέ την Αθηνά να χορεύει; Να διασκεδάζει και να πηγαίνει σε μια εκδήλωση που δεν έχει σχέση με τα άλογα;

Ενώ θα μπορούσε να δημιουργήσει μια οικογένεια, θεωρώ πως δεν έχει τη συγκεκριμένη ψυχοσύνθεση και διάθεση. Πιστεύω ότι η Αθηνά θα είναι ο τελευταίος κρίκος της δυναστείας Ωνάση. Αλλά και πάλι αυτό είναι θέμα επιλογών. Επέλεξε να απομακρύνει από κοντά της την οικογένεια της και ανθρώπους που τη στήριζαν. Διάλεξε να πάρει άλλο δρόμο. Μακάρι να της βγει σε καλό».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share