Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022

Σοκάρει η Κατερίνα Βρανά: « Όταν ξύπνησα από το κώμα δεν μπορούσα να μιλήσω»

«Έλεγα λίγο ακόμα, δεν πειράζει που έκανα εμετό κάθε δύο μέρες»

28 Νοεμβρίου 2021 15:40
Σοκάρει η Κατερίνα Βρανά: « Όταν ξύπνησα από το κώμα δεν μπορούσα να μιλήσω»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένη στην εκπομπή "Dot" του ΣΚΑΪ, βρέθηκε η κωμικός Κατερίνα Βρανά και με μπόλικο αυτοσαρκασμό, εξομολογήθηκε αυτό που της συνέβη στη Μαλαισία και κόντεψε να της στοιχίσει τη ζωή. Με την ευκαιρία διάβασε εδώ ποιος κορυφαίος παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, βρέθηκε στο νοσοκομείο.

Η εξομολόγηση της κωμικού

«Πλέον έχω μεγαλύτερη αίσθηση πνευματικότητας. Δεν πιστεύω σε έναν Θεό αλλά όταν ξύπνησα από το κώμα κατάλαβα ότι είμαι μέρος ενός μεγαλύτερου πράγματος το οποίο είναι γεμάτο αγάπη. Είχα ήδη αυτοάνοσο στον έντερο και αγνόησα κάθε σημάδι. Δεν είχα πάει να το κοιτάξω. Το 2016 δεν έκατσα πάνω από δύο εβδομάδες. Έλεγα λίγο ακόμα, δεν πειράζει που έκανα εμετό κάθε δύο μέρες.

Όταν ξύπνησα από το κώμα και δεν μπορούσα να μιλήσω η οικογένειά μου πανηγύρισε. Η πολιτική ορθότητα είναι ένα εργαλείο για να ανοίξει ένας διάλογος, δεν είναι το τελικό αποτέλεσμα. Αν πάρουμε τη δικιά μου περίπτωση, η σωστή λέξη για την κατάσταση μου είναι “ανάπηρος”. Επειδή όμως ισούται με το σακάτης δεν το λέμε. Η κακιά λέξη είναι το σακάτης. Όταν κάνω αστείο για την αναπηρία μου είναι πολιτικά ορθό γιατί το κάνω εγώ για τον εαυτό μου», δήλωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Βρανά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share