Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αποκλειστικό απόσπασμα από το ολοκαίνουργιο ακυκλοφόρητο τραγούδι του Πέτρου Ιακωβίδη

Μιλάει στην καρδούλα μας!

28 Νοεμβρίου 2021 14:59
Αποκλειστικό απόσπασμα από το ολοκαίνουργιο ακυκλοφόρητο τραγούδι του Πέτρου Ιακωβίδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο ταλαντούχος στιχουργός και τραγουδιστής Πέτρος Ιακωβίδης, σε ακόμα μία εκρηκτική του εμφάνιση, χθες βράδυ στο Fantasia Live, παρουσίασε το νέο ολοκαίνουργιο ακυκλοφόρητο τραγούδι του, που ξεσήκωσε τα πλήθη και αναμένεται να γίνει μεγάλη επιτυχία.

"Την καλή μου καρδιά δεν προτίμησες... επικίνδυνα ζούσα στο πλάι σου.. που κοιτούσες μονάχα την πάρτυ σου..", τραγουδάει ο Πέτρος Ιακωβίδης και μιλάει σίγουρα στην καρδιά πολλών ερωτευμένων και πληγωμένων. Με την ευκαιρία το σοκαριστικό περιστατικό με θαμώνα πάνω στην πίστα στον Ηλία Βρεττό.

Δείτε απόσπασμα από το νέο ακυκλοφόρητο τραγούδι του Πέτρου Ιακωβίδη!

Posted by AthensMagazine.gr on Sunday, November 28, 2021

Ποιος είναι ο Πέτρος Ιακωβίδης

Γεννήθηκε το 1988 στην Καβάλα. Ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική σε ηλικία μόλις 13 ετών. Έχει σπουδές σε μουσικά όργανα όπως η κιθάρα, το μπουζούκι, τα κρουστά και το πιάνο. Το πρώτο του επίσημο τραγούδι κυκλοφόρησε το 2015 από την Minos EMI και έφερε τον τίτλο "Ο έρωτας μου γίνε" σε μουσική και στίχους του ίδιου αλλά και του Stan με την Icon Music.

Στη συνέχεια κυκλοφόρησε τα τραγούδια "Βάλε", "Αγκαλιά" και "Κοριτσάκι μου", τα οποία γνώρισαν μεγάλη επιτυχία από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας τους, με το τελευταίο του single να ξεπερνά τις 12.000.000 προβολές στο YouTube. Θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του τα τελευταία χρόνια, με συνεργασίες με καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες όπως ο Νίκος Κουρκούλης, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Stan, η Ελένη Φουρέιρα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Πάολα, ο Αντύπας, ο Σταμάτης Γονίδης, η Νατάσα Θεοδωρίδου κ.α.

Στις 11 Ιουνίου 2017 κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ του με τίτλο "Αποτυπώματα" από τη Minos Emi / Universal σε παραγωγή της Icon Music.

Πέρα από το τραγούδι, ο Πέτρος Ιακωβίδης ασχολείται και με τη σύνθεση. Έχει γράψει τραγούδια που έχουν σημειώσει τεράστια επιτυχία τόσο για τον Κωνσταντίνο Αργυρό ("Αθήνα-Θεσσαλονίκη" - "Φοβάμαι" - "Ξημερώματα"), όσο και για τον Stan ("Χτύπα" - "Eίσαι Απαραίτητη") κ.α. Το 2015 ήταν υποψήφιος στα Mad Video Music Awards για το Μουσικό Βραβείο MAD Video Music Award Καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη[2], με το βραβείο να το κερδίζει ο Κωνσταντίνος Κουφός. Την ίδια χρονιά, παρουσίασε ένα εντυπωσιακό live duet στη σκηνή των μουσικών βραβείων MAD με τον Χρήστο Δάντη και τον Στέλιο Λεγάκη ερμηνεύοντας το τραγούδι "Κομμάτια". Είναι ανιψιός του τραγουδιστή Νίκου Κουρκούλη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share