Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γνωστός ηθοποιός από το "Κόκκινο Δωμάτιο" εξομολογείται: Mε έκαναν πέρα λόγω...

Τα είπε όλα!

27 Νοεμβρίου 2021 20:45
Γνωστός ηθοποιός από το
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο ηθοποιός Φώτης Σπύρος ή αλλιώς Τάσος, από το "Κόκκινο Δωμάτιο", μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Open Weekend” και στη δημοσιογράφο Πένυ Καβέτσουγια και εξομολογήθηκε το πρόβλημα που είχε με το αλκοόλ και πως κατάφερε να το αντιμετωπίσει.

Ενώ, μάλιστα, αποκάλυψε και το περιστατικό με το ξύλο που έφαγε από γνωστό πρωταγωνιστή. Με την ευκαιρία διαβάστε εδώ την αποκάλυψη της Κατερίνας Παπουτσάκη για το κόστος του νυφικού της.

Η εξομολόγησή του για το θέμα με το αλκοόλ

«Είχα ένα θέμα με το αλκοόλ κι ήθελα να το λύσω. Χρειαζόμουν όλο τον εαυτό μου και τις δυνάμεις για να το κάνω. Ήταν πολύ δύσκολος ο αγώνας. Μια ανώτερη δύναμη με κλώτσησε για να το αντιμετωπίσω και να ζητήσω βοήθεια, δεν ξέρω πως έγινε» είπε ο ηθοποιός

«Η μάνα μου κι η αδερφή μου είχαν να μου μιλήσουν χρόνια και καλά έκαναν. Οι φίλοι μου, οι άνθρωποι που με αγαπούσαν, με έκαναν πέρα για να το καταλάβω. Για αυτόν που είχα γίνει μιλώ σκληρά γιατί δεν ήμουν εγώ» κατέληξε ο Σπύρος Φώτης.

Η εξομολόγηση του ηθοποιού για το περιστατικό με το ξύλο που δέχτηκε

«Έφαγα ξύλο πάνω στη σκηνή επειδή έβγαλα χειροκρότημα στην πρεμιέρα μου από τον πρωταγωνιστή της παράστασης. Με χειροκρότησε το κοινό και με πήρε με ξύλο και με έβγαλε έξω από τη σκηνή», είπε στην αρχή ο Φώτης Σπύρος και λίγο αργότερα εξομολογήθηκε πως πασίγνωστος σκηνοθέτης του μίλησε άσχημα στη δεύτερη πρόβα και εκείνος αντέδρασε από την πλευρά του έντονα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share