Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη σοκ από τον Χάρη Ρώμα: "Χώρισα μετά από 10 χρόνια για...

Τα είπε όλα!

27 Νοεμβρίου 2021 17:48
Αποκάλυψη σοκ από τον Χάρη Ρώμα:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο ηθοποιός Χάρης Ρώμας, στην εκπομπή "Τι Λες Τώρα", εξομολογώντας την αιτία που χώρισε μετά από 10 χρόνια σχέσης, την επιθυμία του να γίνει δήμαρχος στο Χαλάνδρι και την άποψη του για την απόφαση του Σερβετάλη. Με την ευκαιρία διάβασε εδώ την αποκάλυψη του Γιάννη Σερβετάλη για τον λόγο που αποχώρησε από τον «Ρινόκερο»

Η αιτία χωρισμού

«Χώρισα μετά από 10 χρόνια. Μπορεί και να ήμουν έτοιμος να παντρευτώ. Πολλές φορές το θέλω μας μπερδεύεται με την πραγματικότητα. Πίστευα στην απόλυτη αγάπη. Αυτό που συνέβη άνοιξε ένα χάσμα απόψεων για ένα θέμα σημαντικό του σήμερα, τα εμβόλια και αν πρέπει να εμβολιαζόμαστε».

Ο ηθοποιός και θιασάρχης παραδέχεται ότι λόγος του χωρισμού είναι το εμβόλιο.

«Χώρισα για τα εμβόλια. Δεν ξέρω αν η σχέση μου ήταν φοβική (σ.σ. απέναντι στο εμβόλιο) ή αντιεμβολιαστής. Ήμασταν πολύ ευτυχισμένοι και υπήρχε πολύ αγάπη. Ήταν η στιγμή να γίνει, το έφερε η κατάσταση προσπαθώ να το δω θετικά».

Για το αν έχει προχωρήσει στην ζωή του

«Ήδη προχωρώ στη ζωή μου. Δεν είμαι ακριβώς σε νέα σχέση, ούτε στο ψάξιμο. Μου δόθηκε η ευκαιρία να προχωρήσω στη ζωή μου. Θέλω να πετύχω την απολυτότητα σε μια σχέση.

Η επιθυμία του να γίνει δήμαρχος

Η σχέση του Χάρη Ρώμα με τα κοινά είναι γνωστή. Ο ίδιος είναι Αντιπεριφερειάρχης Αττικής για θέματα πολιτισμού, ενώ η σχέση του με τον πρώην συμφοιτητή του και Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, είναι στενή.

«Ο Γιώργος ήταν αυτός που με έπεισε. Μου είπε ότι έχω και τον πρότερο βίο του Κολοκοτρωνιτσίου. Θέλω να γίνω δήμαρχος Χαλανδρίου. Αισθάνθηκα ότι μου ταιριάζει, έχω μάθει χρόνια να διοικώ κάποιες ομάδες, είτε αυτό είναι θίασος, είτε είναι μια ομάδα τηλεοπτική, έχω μάθει να οργανώνω μια ομάδα για να επιτυγχάνεται ένα κάλο αποτέλεσμα. Έτσι ευελπιστώ να γίνει και στον δήμο».

Η άποψη του για τον Σερβετάλη

Ο Χάρης Ρώμας δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο θέμα που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες στον καλλιτεχνικό χώρο, με την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από τον θίασο της παράστασης «Ρινόκερος» στην οποία ήταν και πρωταγωνιστής, αφήνοντας τους συνεργάτες του χωρίς δουλειά.

«Ο Άρης Σερβετάλης δικαίως είναι θιασάρχης. Ορισμένους ρόλους τους κάνει πολύ καλά, όμως αυτήν την στιγμή στο θέατρό του είναι μια τεράστια φωτογραφία που είναι αυτός και στα ψιλά, κάτω κάτω τα ονόματα των συντελεστών. Αυτή είναι κατηγοριοποίηση. Το σύστημα που εναντίον του βάλλει ο Άρης είναι αυτό που τον έφερε εκεί που τον έφερε, να είναι ο γκράντε πρωταγωνιστής, ο εναλλακτικός, που φέρνει και παίρνει πολλά λεφτά. Υπόλογοι είναι και οι παραγωγοί του που δεν έφτιαξαν plan b».

Σύμφωνα με τον Χάρη Ρώμα, ο Άρης Σερβετάλης θα έπρεπε να κάνει πίσω για το καλό του θιάσου και να συνεχίσει τις πρόβες μέχρι να είναι έτοιμος ο νέος πρωταγωνιστής.

«Ο πρωταγωνιστής φαίνεται στα δύσκολα, όταν δε δουλεύει το ταμείο, όταν υπάρχει περίπτωση να μείνουν χωρίς δουλειά μια ομάδα συνεργατών. Δε συμφωνώ με την απόφασή του ούτε κατά διάνοια. Θα έπρεπε να μείνει, όχι να γίνει ξαφνικά η σημαία των αντιεξουσιαστών και αντιεμβολιαστών. Άθελά του γίνεται λάβαρο αυτής της κατηγορίας των ανθρώπων».

Όπως λέει ο Χάρης Ρώμας, «ο διχασμός γίνεται όταν είσαι κάθετος εναντίον των συναδέλφων σου. Θα βάλεις τον εαυτό σου πίσω όταν έχει να κάνει με την επιβίωση των συναδέλφων σου. Μέχρι πρότινος, μου ήταν συμπαθής, αυτό που έκανε είναι οριακό. Εγώ παλεύω για την ομάδα μου, και για όλους ξεχωριστά, και για όλους μαζί», κατέληξε ο Χάρης Ρώμας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share