Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δύσκολες ώρες για τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κακαβά - Το οικογενειακό πρόβλημα

Τι συμβαίνει;

27 Νοεμβρίου 2021 16:44
Δύσκολες ώρες για τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κακαβά - Το οικογενειακό πρόβλημα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο παρουσιαστής το μεσημέρι του Σαββάτου (27-11) μέσα από την εκπομπή «Όλα Γκουντ» εμφανώς αναστατωμένος και βουρκωμένος ανέφερε πως η σύζυγός του έπρεπε να φύγει καθώς ενημερώθηκαν πως ο μικρός τους γιος είχε ένα ατύχημα.

«Εδώ είμαστε, επιστρέψαμε. Να σας ζητήσουμε συγγνώμη αλλά η Ναταλί έπρεπε να φύγει γιατί χτύπησε λίγο ο μικρός μας», είπε με δάκρυα.

Ο Δημήτρης Σταρόβας μάλιστα είπε πως είχαν επικοινωνία μαζί του και πως δεν είναι κάτι σοβαρό με την Αφροδίτη να συνιστά στον Γρηγόρη ψυχραιμία.

Γρηγόρης Γκουντάρας: Χαμός με την φωτογραφία που δημοσίευσε - Το ξέσπασμα της Νάταλι Κάκκαβα

Χαμός προκλήθηκε στα social media από μία φωτογραφία που δημοσίευσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στον λογαριασμό του στο Instagram. Ο παρουσιαστής θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους το γεγονός ότι έκανε την αναμνηστική δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού. Παράλληλα, ο Γιώργος Τσαλίκης σχολίασε με τον πλέον αιχμηρό τρόπο, τα όσα είπαν για εκείνον στο Πρωινό, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα

“Έλα και η αναμνηστική… Βοήθεια μας” έγραψε ο Γρηγόρης Γκουντάρας και τα σχόλια άρχισαν να πέφτουν “βροχή” με τους χρήστες να εκφράζουν τη δυσπιστία τους ότι ο παρουσιαστής έκανε το εμβόλιο. Κοινός παρονομαστής των σχολίων είναι ότι ο Γρηγόρης Γκουντάρας δεν φόραγε μάσκα και ότι η υγειονομικός που τον εμβολιάζει δεν φορά γάντια.

Με αφορμή τα σχόλια που ξεσήκωσε η ανάρτηση του Γρηγόρη Γκουντάρα, η σύζυγός του Νάταλι Κάκκαβα θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Σε μία σειρά από stories που δημοσίευσε δεν έκρυψε την ενόχλησή της.

“Πήγαμε χθες με τον Γρηγόρη στο Σισμανόγλειο για να κάνει την αναμνηστική του δόση στο εμβόλιο. Είχε κάνει τον Μάιο το μονοδοσικό, το Johnson και έκανε χθες την αναμνηστική δόση πάλι με Johnson. Εγώ του τράβηξα μια φωτογραφία την ώρα που του έκανε η νοσοκόμα το εμβόλιο και την ανέβασε ο Γρηγόρης. Σήμερα βλέπω από κάτω πάρα πολλά σχόλια του τύπου «έλα ρε, ποιον δουλεύεις», «δεν φοράς μάσκα», «η άλλη δεν φοράει γάντια», «με κοροϊδεύετε», «τι είναι αυτά που λέτε», «δεν σε πιστεύουμε». Παιδιά ας χαλαρώσουμε λίγο” αναφέρει η Νάταλι Κάκκαβα.

“Δεν είναι ότι λέμε και ότι κάνουμε ψεύτικο. Έβγαλε για δέκα δευτερόλεπτα την μάσκα για να βγάλω εγώ την φωτογραφία. Τώρα εάν η κυρία φορούσε γάντια, συγχωρέστε μας, δεν είναι κάτι το οποίο προσέξαμε ή το τσεκάραμε γιατί δεν είμαστε καχύποπτοι. Είμαστε όλοι πιεσμένοι, το καταλαβαίνω αλλά μην βλέπουμε μόνιμα φαντάσματα και μάγισσες. Το λέω σαν συμβουλή για να το ακούω κι εγώ. Είναι δύσκολη η περίοδος που διανύουμε. Όλοι έχουμε τα θέματα μας και πολλά μάλιστα αλλά ας είμαστε πιο ανθρώπινοι. Ας πιστεύουμε αυτά που μας λένε. Δεν είναι κακό. Να βρούμε την ανθρωπιά μας και να ηρεμήσει λίγο η ψυχή μας” πρόσθεσε η Νάταλι Κάκκαβα ενώ δημοσίευσε και την βεβαίωση εμβολιασμού.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share