Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

«Βόμβα» στη showbiz: Επανασύνδεση για τον Νίκο Μουτσινά;

Του έκαναν... προξενιό με πασίγνωστη παρουσιάστρια

27 Νοεμβρίου 2021 14:28
«Βόμβα» στη showbiz: Επανασύνδεση για τον Νίκο Μουτσινά;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Μουτσινάς αποτελεί μια από τις προσωπικότητες της χρονιάς παρασκηνιακά, με τον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ να έχει απασχολήσει τις τελευταίες μέρες εξαιτίας των αντιδράσεων στη σάτιρά του.

Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι!» για το Νίκο Μουτσινά, στην εκπομπή του οποίου παρουσιάστηκε πρόσφατα, καθώς και τον ντόρο γύρω από το πρόσωπό του τον τελευταίο καιρό.

Οι αποκαλύψεις της Κουτσελίνη για τον Μουτσινά

«Προσπάθησα να τα φτιάξω σε Μουτσινά και Ηλιάκη. Ο Νίκος είναι το καλύτερο παιδί, το παιδί της διπλανής πόρτας. Παίζει τηλεοπτική μπάλα και ρίχνει συνεχώς τρίποντα», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη.

«Αν η σάτιρα έχει κακή πρόθεση, έχει όρια. Ο Νίκος δεν έχει κακή πρόθεση. Ο κ. Καπουτζίδης είναι διευθυντής προγράμματος; Ο κ. Λαζόπουλος κάνει την ίδια σάτιρα. Είχε μιλήσει για το νυφικό της Μιμής Ντενίση. Ξαφνικά μας ενοχλεί όλους ο Νίκος Μουτσινάς; Αυτό που κάνει το κάνει καλά, για αυτό είναι στην κορυφή όλα αυτά τα χρόνια», συνέχισε.

«Ο κ. Μουτσινάς έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο. Δεν ξέρω αν πρέπει να έρθει στο STAR, μπορεί να πάρει τη θέση μου», ανέφερε η ίδια γελώντας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share