Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συγκλονίζει η Ζένια Μπονάτσου για το θάνατο του πατέρα της: "Προσπαθούσε να κοπανηθεί στον τοίχο..." (video)

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για το θάνατο του Βλάσση Μπονάτσου

27 Νοεμβρίου 2021 10:53
Συγκλονίζει η Ζένια Μπονάτσου για το θάνατο του πατέρα της:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μάρθα Κουτουμάνου και η Ζένια Μπονάτσου βρέθηκαν στην εκπομπή Idols, στο αφιέρωμα στη ζωή του Βλάσση Μπονάτσου. Αποκαλύπτοντας άγνωστες λεπτομέρειες της ζωής του, μαμά και κόρη περιέγραψαν την ημέρα που δεν θα σβήσει ποτέ από τη μνήμη τους, όταν ο Βλάσσης Μπονάτσος άφησε την τελευταία του πνοή. Για την οδυνηρή απώλεια του Βλάσση Μπονάτσου, είχε μιλήσει πριν λίγο καιρό και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

«Την ημέρα που πέθανε ο πατέρας μου το αισθανόμουν. Χωρίς αν ξέρω τι σημαίνει καν θάνατος, χωρίς να ξέρω καν τι συμβαίνει εκείνη την ώρα. Ήταν λίγο πριν σταματήσει να αναπνέει που εσύ ήσουν κρυωμένη και έφτιαχνε τσάι. Έχει κάτσει στην κουζίνα, τραγουδάει και πάω εγώ από την κρεβατοκάμαρα στην κουζίνα. Κάθομαι για λίγο μαζί του, μου γελάει και μου τραγουδάει. Φεύγω από το κουζινάκι για το δωμάτιο και λέω στην μάνα μου, «μαμά κάτι δεν πάει καλά» και άρχισα να κλαίω», είπε αρχικά η Ζένια Μπονάτσου.

«Ήταν ένα σοκ… Δεν μπορούσε να αναπνεύσει και προσπαθούσε να κοπανηθεί στον τοίχο για να πάρει ανάσα αλλά δεν γινόταν», πρόσθεσε.

Η Ζένια Μπονάτσου πέρασε σε λεπτομέρειες για το πρόβλημα υγείας του πατέρα της το οποίο έχει κληρονομήσει και η ίδια…

«Είναι ένα ένζυμα που μου λείπει, όπως έλειπε και στον πατέρα μου. Όταν έχεις άγχος και στρες, ή αν χτυπήσεις (έστω ελαφρά) θα πρηστεί το δέρμα μου. Είναι κάτι σπάνιο και ο κάθε άνθρωπος που το έχει μπορεί να πρήζεται σε διαφορετικά σημεία του σώματός του. Ο πατέρας μου το πάθαινε συχνά στο πρόσωπο. Από αυτό πέθανε κιόλας. Όλα ξεκίνησαν όταν πρήστηκε το πρόσωπό του», είπε η Ζένια Μπονάτσου.

Όσο για τα σχόλια που διάβαζε στο παρελθόν για τον πατέρα της: «Όταν υπάρχει κάτι τέτοιο πρέπει πάντα να σέβεσαι τον άλλον. Όταν ήμουν παιδί και διάβαζα σχόλια του τύπου ότι ο πατέρας μου έπαιρνε ναρκωτικές ουσίες και έτσι πέθανε. Όταν κρίνουν πως ο πατέρας μου από επιλογή του άφησε πίσω μια οικογένεια, είναι πάρα πολύ άσχημο. Δεν άφησε από επιλογή του την οικογένεια», είπε η Ζένια Μπονάτσου στην εκπομπή Idols.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share