Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Επιτέλους: Ανακοίνωσε δημόσια τα ευχάριστα ο Κρατερός Κατσούλης 3 μήνες μετά το διαζύγιο με την Κατερίνα Καραβάτου

Έρχεται αυτό που περιμένει τόσο πολύ...

27 Νοεμβρίου 2021 07:38
Επιτέλους: Ανακοίνωσε δημόσια τα ευχάριστα ο Κρατερός Κατσούλης 3 μήνες μετά το διαζύγιο με την Κατερίνα Καραβάτου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κρατερός Κατσούλης μπορεί να πέρασε μια δύσκολη δοκιμασία το καλοκαίρι, με τον χωρισμό του με την Κατερίνα Καραβάτου, αλλά φαίνεται πως στα επαγγελματικά του βρίσκεται στο καλύτερο σημείο, απολαμβάνοντας την κάθε μέρα με όσα του προσφέρει σε αυτό το κομμάτι.

Ο γνωστός ηθοποιός, που πραγματοποιεί εσχάτως μια νέα αρχή, έχει αφοσιωθεί σε αυτό τον τομέα, έχοντας αρκετούς ρόλους, με πιο σημαντικό εκείνο του συντονιστή στον πολυχώρο Modus Vivendi. Αυτός, όμως, δεν είναι και ο μόνος, με τον ίδιο να μην ξεχνά ασφαλώς και τη βασική του εργασία στον χώρο της υποκριτικής.

Η πρεμιέρα και... η ανυπομονησία

Δεν αργεί, άλλωστε, η πρώτη μέρα προβολής της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη», η οποία αναμένεται με μεγάλη αγωνία από το ελληνικό κοινό. Δε θα αργήσει, μάλιστα, να προβληθεί στους κινηματογράφους, όπως γνωστοποίησε με τη σειρά του ο Κατσούλης.

Κρατερός Κατσούλης δημόσια ανακοίνωση ταινία

Η ταινία αναμένεται να προβληθεί για πρώτη φορά στις 23 Δεκεμβρίου στο ευρύτερο κοινό, με τον ηθοποιό να δημοσιεύει την αφίσα σε story και να μην κρύβει την ανυπομονησία του για την πρεμιέρα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share