Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Εφιαλτικές στιγμές για την Έλενα Γκρέκου: Δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από γνωστό τραγουδιστή - «Με κόλλησε στον τοίχο...»

Οι δραματικές στιγμές που βίωσε

26 Νοεμβρίου 2021 23:13
Εφιαλτικές στιγμές για την Έλενα Γκρέκου: Δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από γνωστό τραγουδιστή - «Με κόλλησε στον τοίχο...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε η Έλενα Γκρέκου η οποία άλλαξε το όνομά της σε Έλενα Πασχαλίδου καθώς αυτό είναι το επίθετο που είχε η γιαγιά της. Η ίδια αναφέρθηκε στην σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί από γνωστό τραγουδιστή. Επίσης, ο νικητής του Power of love, Παύλος Παπαδόπουλος κατήγγειλε σε συνέντευξή του πρόσωπο της τηλεόρασης για ερωτική επίθεση.

Η αποκάλυψη της Γκρέκου για την σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί από τραγουδιστή

«Έχει προσπαθήσει κάποιος, όχι απλώς να με φέρει σε δύσκολη θέση, να με κολλήσει στον τοίχο και να προσπαθήσει να κάνει κίνηση ερωτική απέναντί μου. Γνωστός τραγουδιστής. Του έριξα ένα γερό χαστούκι και τον έβαλα στη θέση του. Μου έχει τύχει να κλείσω μια δουλειά, να έχουμε δώσει τα χέρια και μετά να μαθαίνω ότι κάποια άλλη συνάδελφος είχε συνάψει σχέση με τον συγκεκριμένο κύριο και έμεινα εγώ εκτός».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share