Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σάλος με την Δέσποινα Βανδή και πρώην γνωστό πολιτικό: Οι «ζημιές» στο πρώτο τραπέζι και το «καυτό» βίντεο σε δωμάτιο ξενοδοχείου (photo-video)

Χαμός με την τραγουδίστρια

26 Νοεμβρίου 2021 17:30
Σάλος με την Δέσποινα Βανδή και πρώην γνωστό πολιτικό: Οι «ζημιές» στο πρώτο τραπέζι και το «καυτό» βίντεο σε δωμάτιο ξενοδοχείου (photo-video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δέσποινα Βανδή μπορεί να έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Βασίλη Μπισμπίκη αλλά πάνω από όλα είναι μητέρα και εργαζόμενη γυναίκα! Μπορεί το Σάββατο μετά το J2us να βρέθηκε σε μεζεδοπωλείο με τον ηθοποιό και να διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες αλλά μετά βρέθηκε στην Λεμεσό για να τραγουδήσει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου!

Η Δέσποινα Βανδή συνεχίζει τις εμφανίσεις της σε νυχτερινό κέντρο της Κύπρου, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία από το καλοκαίρι. Εκεί, πρώτο τραπέζι πίστα είχε βρεθεί ο Ηλίας Ψινάκης. Ο γνωστός πολιτικός είναι πολλά χρόνια φίλος με τη Δέσποινα Βανδή και μιας και βρέθηκε στην Κύπρο, επέλεξε να διασκεδάσει στο κέντρο, όπου εμφανίζεται, κάνοντας μεγάλη ‘ζημιά’.

Δέσποινα Βανδή και Ηλίας Ψινάκης

Σε πλάνα που μετέδωσε η εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1, ο Ηλίας Ψινάκης φαίνεται να τραγουδά και να καταγράφει με το κινητό του την εκθαμβωτική Δέσποινα Βανδή πάνω στην πίστα.

Το «καυτό» βίντεο με τη Δέσποινα Βανδή - Στο κρεβάτι με... νεγκλιζέ

Η Δέσποινα Βανδή εξέπληξε την Κυριακή τους θαυμαστές της αναρτώντας βίντεο από το κρεβάτι του ξενοδοχείου της στην Κύπρο.

Στα ουράνια Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης: «Έσκασαν» τα χαρμόσυνα νέα για το ζευγάρι

Στα ουράνια βρίσκεται η Δέσποινα Βανδή, καθώς είδε τα χαρμόσυνα να της ανακοινώνονται, λίγο καιρό μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, με σύννεφα ωστόσο να έχουν παρουσιαστεί τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα λοιπόν με την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», σε λίγο καιρό πρόκειται να δούμε τη Δέσποινα Βανδή με ένα νέο πρότζεκτ στην τηλεόραση, το οποίο μάλιστα της ταιριάζει «γάντι».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπάρχει ένα σόου το οποίο έχει κλείσει ο Alpha και είναι από τη Γαλλία με μια... ελληνική πινελιά. Πρόκειται για το “Secret Song”, το οποίο παρουσιάζει ο Νίκος Αλιάγας στην Γαλλία και είναι ένα ψυχαγωγικό σόου, το οποίο δεν έχει διαγωνιστικό μέρος. Έντεκα επώνυμοι καλεσμένοι εμφανίζονται ένας ένας και γύρω του στήνεται μια ενδιαφέρουσα έκπληξη που αφορά στο μυστικό τους τραγούδι.

Το συγκεκριμένο project το είχε εξασφαλίσει η ΕΡΤ το 2020, πριν ξεκινήσει η πανδημία, ωστόσο δεν βγήκε ποτέ στον αέρα, με αποτέλεσμα τα δικαιώματά του να τα πάρει τελικά ο Alpha.

Δέσποινα Βανδή

Όσον αφορά στην παρουσίαση, επικρατέστερο όνομα είναι η Ναταλία Γερμανού, η οποία αν προχωρήσει το συγκεκριμένο concept, θα επιστρέψει στην prime time ύστερα από σχεδόν 10 χρόνια και το The Chart Show θα πάει στη Δέσποινα Βανδή, η οποία είναι και σχετική με το θέμα λόγω της ιδιότητάς της ως τραγουδίστρια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share