Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συγγνώμη Λάκη Λαζόπουλου στον Βασίλη Μπισμπίκη! Τι συνέβη ανάμεσά τους (Video)

«Προσωπικά αισθάνομαι την ανάγκη...»

26 Νοεμβρίου 2021 16:01
Συγγνώμη Λάκη Λαζόπουλου στον Βασίλη Μπισμπίκη! Τι συνέβη ανάμεσά τους (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σάλος προκλήθηκε από μία συνέντευξη που παραχώρησε ο Αντώνης Λιάρος στην εκπομπή “Happy Day” και στην οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πρώτη δημόσια εμφάνιση που πραγματοποίησαν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης στα εγκαίνια της ανώτατης δραματικής σχολής “Τεχνών 100” του Λάκη Λαζόπουλου.

Τα όσα είχε αναφέρει ο Αντώνης Λιάρος στην συνέντευξη φαίνεται ότι αναπαράχθηκαν με τρόπο που προκάλεσε σύγχυση ότι στην εκδήλωση δεν ήταν καλεσμένος ο Βασίλης Μπισμπίκης αλλά μόνο η Δέσποινα Βανδή.

Λάκης Λαζόπουλος: Η επιστολή διάψευσης και η συγγνώμη στον Βασίλη Μπισμπίκη

Ο Λάκης Λαζόπουλος θέλησε να ξεκαθαρίσει πως ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν καλεσμένος στα εγκαίνια καθώς εκτός από προσωπικός του φίλος, επιπλέον διδάσκει στη σχολή.

“Έκπληκτος διάβασα τη δήλωση του κ. Λιάρου ο οποίος εργάζεται στο τμήμα δημοσιογραφίας του ομίλου D Group στον οποίο ανήκει και η “Τεχνών 100″. Ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν καλεσμένος στα εγκαίνια της σχολής Τεχνών 100 επειδή διδάσκει εδώ, επειδή είναι προσωπικός μου φίλος και επειδή εγώ ο ίδιος τον κάλεσα. Άλλωστε τις λίστες των καλεσμένων της σχολής τις επιμελήθηκα προσωπικά εγώ και οι συνεργάτες μου.

Καλεσμένη μου ήταν και η Δέσποινα Βανδή την οποία γνωρίζω και είναι φίλη μου πολλά χρόνια και προσωπικά γνώριζα και γνωρίζαμε ότι επρόκειτο να έρθουν μαζί.

Ο κ. Λιάρος προφανώς ήταν ανενημέρωτος, ήταν καθαρά θέμα της σχολής και των καλεσμένων της. Δεν είχε καμία γνώση, καμία δικαιοδοσία και ως εκ τούτου ανέφερε κάτι το οποίο δεν ισχύει.

Προσωπικά αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη από τον Βασίλη που τόσο εκτιμώ και θαυμάζω γι’ αυτή την λάθος τοποθέτηση που έγινε εκ μέρους του κ. Λιάρου, νομίζω άθελά του”.

Η επιστολή μεταδόθηκε από την εκπομπή Happy Day

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share