Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βασική πρωταγωνίστρια του «Χαρά Αγνοείται» έχει παντρευτεί γυναίκα εδώ και 4 χρόνια και δεν το έχει πάρει χαμπάρι κανείς (photo)

Η τελετή είχε γίνει στην Εύβοια

26 Νοεμβρίου 2021 14:47
Βασική πρωταγωνίστρια του «Χαρά Αγνοείται» έχει παντρευτεί γυναίκα εδώ και 4 χρόνια και δεν το έχει πάρει χαμπάρι κανείς (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον έγγαμο βίο χαίρεται τα τελευταία τέσσερα χρόνια βασική πρωταγωνίστρια της σειρά «Χαρά Αγνοείται», καθώς το 2017 παντρεύτηκε τη γυναίκα της ζωής της, που ονομάζεται Χριστίνα.

Η γνωστή ηθοποιός υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τη σύντροφό της σε μια τελετή στην Εύβοια, ωστόσο δεν αποκάλυψε την ακριβή τοποθεσία.

Παρ΄ όλα αυτά στιγμιότυπα από το «γάμο» τους δόθηκαν στη δημοσιότητα. Ο λόγος για τη Στεφανία Γουλιώτη! Η ίδια είχε υποδυθεί την ξαδέλφη της πρωταγωνίστριας, η οποία εν τέλει έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πλοκή της σειράς.

Γουλιώτη χαρά αγνοείται γάμος γυναίκα

Η επισημοποίηση της σχέσης του έγινε παρουσία λίγων και καλών φίλων σε στενό κύκλο.

Όπως έχει δηλώσει επανειλημμένως, όνειρό της είναι να κάνει οικογένεια και να αποκτήσει παιδιά. Σημειώνεται πως η σύντροφός της δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η Στεφανία Γουλιώτη συζούσε παλαιότερα με την τραγουδίστρια Ηρώ, η οποία και μεγάλωνε τον γιο της μόνη.

«Πώς ζητάς από ανθρώπους που αγνοούν τις λειτουργίες της ψυχής να αποδεχτούν τους ομοφυλόφιλους; Η ψυχανάλυση έπρεπε να αποτελεί βασικό μάθημα στα σχολεία», είχε πει μιλώντας σε μια άλλη της συνέντευξη, εκφράζοντας έτσι και τις προσωπικές της ανησυχίες. Ενώ σε ένα μήνυμά της στο youtube, στις 14 Ιουνίου του 2014, με αφορμή τα δεκάχρονα του Athens Pride είχε πει: «Ο κόσμος που θέλει να ζει μαζί θέλει να ζει μαζί. Ο άντρας με τον άντρα, η γυναίκα με τη γυναίκα. Να έχουν παιδιά, να ερωτεύονται, να χαίρονται, να μπορούν να το μοιραστούν με όλο τον κόσμο. Είμαστε 2014… Ας ξυπνήσουμε πια. Έχει μπει ο 21ος αιώνας. Θέλει ο κόσμος που αγαπιέται, να αγαπιέται ελεύθερα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share