Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022

Αποκάλυψη μεγατόνων από την Αιμιλία Υψηλάντη: «Ο Γιώργος Λιάνης ήταν παντρεμένος και άφησε μια οικογένεια για μένα»

Δείτε όσα εξομολογήθηκε

26 Νοεμβρίου 2021 12:29
Αποκάλυψη μεγατόνων από την Αιμιλία Υψηλάντη: «Ο Γιώργος Λιάνης ήταν παντρεμένος και άφησε μια οικογένεια για μένα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ηθοποιός Αιμιλία Υψηλάντη μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα για το θέατρο, την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να φύγει από την παράσταση Ρινόκερος, αλλά και τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάνη ο οποίος άφησε την οικογένεια του για να είναι μαζί της.

«Θεωρώ ότι ο Άρης Σερβετάλης ουσιαστικά δεν ανήκει πλέον στην οικογένεια των ηθοποιών. Δεν με βρίσκει απλώς αντίθετη. Πιστεύω ότι ο συνάδελφος και τη βάζω εντός εισαγωγικών τη λέξη «συνάδελφος». Γιατί ο συνάδελφός μου που δεν σέβεται το λειτούργημά του, που δεν σέβεται το κοινό του, ο οποίος δεν σέβεται την εργασία των συναδέλφων του και την καλλιτεχνική και δεν σέβεται το μεροκάματο των άλλων ανθρώπων, για μένα, λυπάμαι που το λέω γιατί είναι ταλαντούχος και εξαιρετικά χρήσιμος, θεωρώ ότι ουσιαστικά δεν ανήκει πλέον στην οικογένεια των ηθοποιών.

Καταλαβαίνετε τι είπε ο συνάδελφος; Ποιος είναι αυτός; Ηγέτης κράτους; Από πού και ως πού έχει αυτό το δικαίωμα; Τα «η τέχνη είναι για όλους» είναι λίγο αστεία. Η τέχνη είναι για όλους; Αυτός που δεν σέβεται την επιστήμη σιγά μην είναι το πρόβλημά του η τέχνη. Η επιστήμη προηγείται της τέχνης, η ζωή προηγείται του θεάτρου», λέει η Αιμιλία Υψηλάντη.

«Ο Γιώργος Λιάνης είναι ειδική περίπτωση γιατί είναι από τους ανθρώπους, ο οποίος μιλάει συνέχεια για μένα και αυτό του το αναγνωρίζω. Δεν έχω ακούσει άλλον άνθρωπο να μιλάει συνέχεια για εμένα και τη σχέση μας με τέτοιον εκπληκτικό τρόπο. Ο Γιώργος Λιάνης έχει κάνει όχι απλώς θυσίες… Εγώ, όμως, το βίωσα ως κάτι φυσιολογικό, ούτε ο Γιώργος το κατάλαβε τότε ως θυσία. Ο άνθρωπος όταν παίρνει μια απόφαση, όταν θέλει κάτι πολύ και κάνει μια ενέργεια, μπορεί να προκαλέσει και πολύ πόνο σε άλλους ανθρώπους. Αυτό μπορεί να μην το καταλαβαίνει καν. Ο Γιώργος ήταν παντρεμένος και άφησε μια οικογένεια, αυτό δεν σας είπε ο Γιώργος μόνο. Σας είπε ότι άφησε την πόλη που αγαπούσε πάρα πολύ, τη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν σας είπε ότι άφησε μια οικογένεια γι’ αυτό. Δεν είναι θυσία αυτό, δεν υπάρχει θυσία. Αν κάνεις αυτό που επιθυμείς γιατί υπάρχει θυσία; Οι άλλοι κινδυνεύουν. Δική σου επιλογή είναι, μην το κάνεις, δεν σου είπε κανείς να θυσιαστείς σώνει και καλά».

«Εγώ του είπα πάρα πολύ απλά «να έρθεις κάτω στην Αθήνα», το θεώρησα απόλυτα φυσιολογικό. Η ελευθερία είναι δύσκολο πράγμα, διότι καμία σου πράξη δεν έχει μόνο καλό αποτέλεσμα. Κάποιος μπορεί από αυτή την πράξη να έχει ζημιωθεί ή και υποφέρει ή και πονέσει. Αλλά δεν έχει ο άνθρωπος άλλη επιλογή. Δεν ένιωθα κανένα βάρος γιατί ο κάθε άνθρωπος είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του».


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share