Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ελένη Μενεγάκη: Άλλαξε τα πάντα στο νέο της σπίτι - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Ανακαίνιση επί περίοδο κορωνοϊού

26 Νοεμβρίου 2021 09:32
Ελένη Μενεγάκη: Άλλαξε τα πάντα στο νέο της σπίτι - Αποκλειστικές φωτογραφίες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν κάτι χαρακτηρίζει την Ελένη Μενεγάκη ανάμεσα στα πολλά της προσόντα και ιδιότητες είναι η προσήλωση που έχει μέχρι τέλους σε έναν στόχο, ακόμα και στα πιο απλά της ζωής της. Θα περίμενε κανείς πως, μετά την απόκτηση ενός οροφοδιαμερίσματος στο κέντρο της Κηφισιάς πριν από λίγους μήνες, θα είχε αφεθεί στους ειδικούς επί των κατασκευών και ως ιδιοκτήτρια θα έκανε μια τελική επίσκεψη για να καμαρώσει το νέο της απόκτημα.

Όμως η Ελένη εδώ και δύο μήνες, σχεδόν τρεις φορές την εβδομάδα όχι μόνο βρίσκεται στο εργοτάξιο για να επιβλέψει τις εργασίες αλλά και για να πει την γνώμη της, να αλλάξει και να διαμορφώσει ανάλογα με το γούστο της μια καινούργια ιδέα που αφορά στο σπίτι. Πρόσφατα, μάλιστα, όπως βλέπετε και στις παρακάτω φωτογραφίες του YOU, θέλησε να δει από κοντά την πόρτα που είχε παραγγείλει προκειμένου να διαπιστώσει αν πληρούσε τις δικές της προδιαγραφές. Πάντα χαμογελαστή με το προσωπικό και με τον μηχανικό που έχει αναλάβει το έργο, η Ελένη δεν αφήνει καμία λεπτομέρεια στην τύχη της.

Και φυσικά, το τόσο μεγάλο ενδιαφέρον που δείχνει για το οίκημα, το οποίο δεν είναι ούτε για εμπορική εκμετάλλευση ούτε για προσωπική της χρήση, καθώς η Ελένη θα συνεχίσει να μένει στην άνετη μεζονέτα των Μελισσίων, έχει βάλει τους περίοικους σε υποψίες για τους σκοπούς της διάσημης νέας γειτόνισσάς τους. Αρκετοί άρχισαν να πιστεύουν είτε ότι πρόκειται να στεγάσει κάποια δική της... διαβάστε περισσότερα για το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη στο Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share