Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021

Σταμάτης Γονίδης: Έκανα το "Johnson" γιατί δεν έχει μέσα... χιμπατζή - Πίνω αγιασμό, αυτό είναι φάρμακο! (video)

Δηλώσεις του γνωστού τραγουδιστή που θα συζητηθούν

25 Νοεμβρίου 2021 22:43
Σταμάτης Γονίδης: Έκανα το
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σταμάτης Γονίδης μιλώντας στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1 και στην Φαίη Σκορδά, θεώρησε καλή ιδέα να τοποθετηθεί για θέματα καθαρά ιατρικά, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι το αντιγριπικό εμβόλιο έχει μέσα... χιμπατζή και να καταλήγει λέγοντας ότι ο ίδιος πίνει αγιασμό, γιατί είναι φάρμακο.

Η τοποθέτηση ξεκίνησε με αφορμή την αποχώρηση του Αρη Σερβετάλη από την παράσταση "Ρινόκερος" και γρήγορα κατέληξε στη... μελέτη που έχει κάνει για τα εμβόλια και στο ότι πίνει κάθε μέρα Αγιασμό και κοινωνεί κάθε έναν-δύο μήνες, λέγοντας ότι κατά τη γνώμη του αυτό είναι «μεγάλο φάρμακο».

γονιδησ-εμβολιο

«Ο άνθρωπος αυτός (σ.σ. Αρης Σερβετάλης) ποιεί ήθος, είναι ηθοποιός και ποιεί το ήθος και είναι μια γομολάστιχα που σβήνει τη μαυρίλα που αφήσανε κάποιοι άλλοι που κάνουν το ίδιο επάγγελμα και δίνει στον κόσμο να καταλάβει ότι υπάρχουν και κάποιοι -αρκετοί- σε αυτό το επάγγελμα που έχουνε ήθος. Ο άνθρωπος αυτό που κάνει το σέβεται, σέβεται τον Θεό… Τι να πω, του βγάζω το καπέλο. Ο άνθρωπος αυτός είχε προαναγγείλει ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω, δεν μπορώ να ξεχωρίσω τον κόσμο σε αυτούς που έχουν κάνει το εμβόλιο και σε αυτούς που δεν το έχουν κάνει».

σταματησ-γονιδησ-εμβολια

Kαι συνέχισε μεταπηδώντας στο θέμα των εμβολίων:

«Εγώ έχω κάνει το Johnson, το μονοδοσικό, γιατί είδα ότι αυτό το εμβόλιο δεν έχει μέσα κάποιες ουσίες που έχουν τα άλλα. Υπ' όψιν, το Johnson δεν έχει mRNA, ούτε τον ιό, μελέτησα καλά πριν κάνω οτιδήποτε, κάποια κίνηση. Γιατί κάθε χρόνο, ας πούμε, εγώ κάνω το αντιγριπικό, έτσι... Το αντιγριπικό έχει μέσα χιμπατζή, το ξέρουμε αυτό, το Johnson δεν έχει. Δεν ξέρω από ιατρική, απ' ό,τι μελέτησα και είδα δεν έχει RNA και δεν έχει τον χιμπατζή, αυτό που έχει το εμβόλιο της γρίπης, ας πούμε. Τα ξέρουν οι επιστήμονες, τώρα, αυτοί που ακούνε. Δόξα τω Θεώ, εγώ κάθε πρωί πίνω Αγιασμό και κοινωνώ κάθε έναν-δύο μήνες. Αυτό νομίζω είναι μεγάλο φάρμακο. Έτσι πιστεύω».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Σταμάτη Γονίδη:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share