Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Έμεινε «κάγκελο» η Ελένη Μενεγάκη με την ατάκα του Δημήτρη Ουγγαρέζου: «Είμαι σε δύσκολη ηλικία...»

«Δεν θα με πεθάνετε...»

25 Νοεμβρίου 2021 15:05
Έμεινε «κάγκελο» η Ελένη Μενεγάκη με την ατάκα του Δημήτρη Ουγγαρέζου: «Είμαι σε δύσκολη ηλικία...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Πάγωσε» η Ελένη Μενεγάκη με την ατάκα του Δημήτρη Ουγγαρέζου! Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στον Σπύρο Μπιμπίλα που ήταν καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τη συμμετοχή του στην ταινία, «The Crown».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε: «Ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε ακουστεί ότι θα παίξει στο «The Crown» και θα κάνει τον… Γιάννη Λάτση….»!

Και η Ελένη Μενεγάκη έμεινε κάγκελο και αναφώνησε: «Ποιον θα κάνει;» και ο Δημήτρης της απάντησε: «Τον Γιάννη Λάτση»!

Και η παρουσιάστρια είπε: «Παιδιά με προσοχή τα ονόματα γιατί σαρδάμ συμβαίνουν και με πρώτη εμένα…»! Παράλληλα, η αλήθεια είναι πως λίγα πράγματα είναι γνωστά για την προσωπική ζωή του Ματέο Παντζόπουλου πριν την Ελένη Μενεγάκη!

Ελένη Μενεγάκη και Δημήτρης Ουγγαρέζος

Και τότε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε: «Παιδιά είμαι 41 και σε δύσκολη ηλικία και πρέπει να κάνω εξετάσεις… Εν πάση περίπτωση δεν θα με πεθάνετε εσείς γιατί ο Θοδωρής (Κουτσογιαννόπουλος) μου έλεγε συνέχεια πρόσεχε τι θα πεις», κάνοντας την Ελένη να ξεσπάσει σε γέλια!

Απίστευτη ατάκα Αθερίδη σε Μενεγάκη: «Απορίας άξιο πώς κατάφερες να είσαι η βασίλισσα»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν στην αρχή της εβδομάδας ο Θοδωρής Αθερίδης. Λίγο πριν το τέλος της κουβέντας τους, ο ηθοποιός θέλησε να πει δυο λόγια στην παρουσιάστρια, όταν εκείνη εξέφρασε τη χαρά της για τις τηλεοπτικές τους συναντήσεις.

Ο Θοδωρής Αθερίδης τόνισε πως είναι ξεχωριστό αυτό που έχει καταφέρει η Ελένη Μενεγάκη τόσα χρόνια χωρίς κιτρινισμό στη θεματολογία της κι εκείνη του απάντησε ότι την κάνουν πολύ ευτυχισμένη τα λόγια του.

Ο διάλογος που είχαν ο Θοδωρής Αθερίδης και η Ελένη Μενεγάκη

Ελένη: Βρε Θοδωρή μου, τι ωραίος που είσαι! Πόσο όμορφα περνάω όταν σε βλέπω!

Θοδωρής: Θέλω να σου πω κάτι που σου αντιστοιχεί. Είσαι τόσα χρόνια στην τηλεόραση και είναι απορίας άξιο πώς κατάφερες να είσαι η βασίλισσα της πρωινής ζώνης, η βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης, χωρίς να είσαι καθόλου κίτρινη. Αυτό καταλαβαίνεις ότι είναι πολύ σημαντικό, Υπήρχαν άνθρωποι, οι οποίοι ήταν τάχα πιο της διανόησης και όταν έβλεπαν τα δύσκολα, έπεφταν στην κιτρινιά. Εσύ δεν έχεις καταδεχτεί να το κάνεις ούτε μισή φορά.

Ελένη: Υπάρχει ένα μικρό κόστος σε αυτό, αλλά αυτό που εμένα με κάνει να αισθάνομαι καλά, να λειτουργώ καλύτερα και να κοιτάζω στα μάτια τον συνομιλητή μου…

Θοδωρής: Γι’ αυτό όλοι θέλουν να έρθουν στην Ελένη. Εμένα κάθε φορά που με ρωτάνε από την επικοινωνία «Πού θα πας;», το όνομά σου λέω. Επειδή δεν τα έχω πει και ποτέ, ισχύει αυτό που σου λέω. Ποτέ δεν με έχεις κάνει να νιώσω άβολα.

Ελένη: Με κάνεις πολύ ευτυχισμένη. Αυτά να ακούω από εσάς κι εγώ θα φύγω ήσυχη κάποια στιγμή, εντελώς πια. Τι, θα είμαι για πάντα εδώ μέσα; Δεν γίνεται Θοδωρή μου. Εσύ αυτό που κάνεις μπορείς να το κάνεις για πάντα, εγώ δε νομίζω. Γιατί πραγματικά είναι χορταστική, υπέροχη η διαδρομή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share