Κυριακή, 22 Μαΐου 2022

Καταγγελία-σοκ από τη Σοφία Βόσσου: «Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου μου είχε πει ότι είμαι πάρα πολύ χοντρή»

Του απάντησα «κι εσύ έχεις μεγάλη μύτη»

25 Νοεμβρίου 2021 13:43
Καταγγελία-σοκ από τη Σοφία Βόσσου: «Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου μου είχε πει ότι είμαι πάρα πολύ χοντρή»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σοφία Βόσσου σε δηλώσεις της στο Happy Day αναφέρθηκε στη Eurovision, τη σχέση της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τις άκομψες συμπεριφορές που έχει δεχθεί από συναδέλφους της.

«Επανήλθε η υγεία μου, όλα καλά. Όταν τραγουδάω την Άνοιξη, απογειώνομαι. Μόλις τελείωσα το λύκειο πήγα τη μάνα μου στο μαγαζί που δούλευα και λιποθύμησε. Με άκουσε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ήρθε και μου είπε “έχεις πάρα πολύ ωραία φωνή κοριτσάκι μου, αλλά είσαι πάρα πολύ χοντρή” κι εγώ του απάντησα ότι “κι εσύ έχεις μεγάλη μύτη”. Συνέβαιναν, συμβαίνουν και θα συμβαίνουν κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο. Έχω αντιμετωπίσει τέτοια πράγματα. Η Eurovision ήταν μεγάλος σταθμός για μένα. Με ζήτησαν από γαλλικό κανάλι και δεν μου το είπαν ποτέ».

«Δεν ήθελα ποτέ οικογένεια, ούτε γάμους, ούτε τίποτα. Όταν ήμουν έγκυος συνέβη κάτι με τον σύζυγό μου που δεν μου άρεσε και γι’ αυτό χωρίσαμε. Δεν κλυδωνίστηκε η σχέση μας με τον Ανδρέα Μικρούτσικο από τότε που βγήκε στην τηλεόραση, είχε κάνει τον κύκλο της. Η ερωτική μας σχέση σταμάτησε, αλλά η αγάπη μας ποτέ. Μου έκανε πρόταση γάμου, αλλά γιατί να τον παντρευτώ; Σαν παντρεμένοι ζούσαμε δέκα χρόνια», είπε η Σοφία Βόσσου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share