Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021

Καταγγελία ηθοποιού: "Ο παραγωγός μας ζήτησε να πληρώνουμε τους τεχνικούς και τις ταξιθέτριες»

Συγκλονίζει η μαρτυρία

25 Νοεμβρίου 2021 13:46
Καταγγελία ηθοποιού:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά το σάλο με τον Άρη Σερβετάλη και την απόφαση του να αποχωρήσει από την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε, ακόμη μια παράσταση έριξε αυλαία πρόωρα και σύμφωνα με τον επιχειρηματία η αιτία είναι η… εισπρακτική αποτυχία. Ο λογος για τη παράσταση "Συνοικία το όνειρο".

Η Μαρία Φιλίππου, η οποία πρωταγωνιστούσε στην παράσταση, μίλησε στο «ΜΕGA Καλημέρα» και εμφανώς έξαλλη κατήγγειλε τον παραγωγό παρουσιάζοντας μια άλλη οπτική του θέματος.

Η καταγγελία της Μαρίας Φιλίππου

«Δεν πίστευα ποτέ ότι όταν ήρθα να μιλήσουμε για την παράσταση σε λίγο χρονικό διάστημα θα βρισκόμουν εδώ για ένα τόσο δυσάρεστο γεγονός», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Ξεκινήσαμε εμείς τον προηγούμενο Αύγουστο να κάνουμε πρόβα γι’ αυτό το υπέροχο. Ήμασταν 12 ηθοποιοί και τρεις μουσικοί από την αρχή. Σταματήσαμε λόγω κορωνοϊού, ξαναξεκινήσαμε τις πρόβες φέτος. Ανεβήκαμε στις 20 Οκτωβρίου και κατεβήκαμε στις 30 Οκτωβρίου. . Οι παραστάσεις μας θα συνεχίζονταν κανονικά αλλά είχαμε κρούσμα κορωνοϊού και μπήκε όλος ο θίασος σε καραντίνα για 14 ημέρες. Ειδοποιηθήκαμε ότι ο επιχειρηματίας προτίθεται να κατεβάσει την παράσταση».

Στη συνέχεια η Μαρία Φιλίππου κατήγγειλε πως: «Αντ’ αυτού λάβαμε δύο προτάσεις στις οποίες μας μετέτρεπε από εργαζόμενους σε συμπαραγωγούς, δηλαδή να πληρώνουμε στο θέατρο το 48% των εισπράξεων με μίνιμουμ 180 εισιτήρια την ημέρα, κι αυτό θα ανανεωνόταν κάθε μήνα, να πληρώνουμε τους τεχνικούς, τις ταξιθέτριες και το promotion της παράστασης. Τόσα χρόνια δεν το έχω ξανασυναντήσει αυτό. Αυτό είναι πολύ λυπηρό. Αυτό που μας είπε ο επιχειρηματίας, ότι η παράσταση δεν είχε εισπρακτική επιτυχία, δεν μπορείς να το ξέρεις μόνο μέσα σε 10 παραστάσεις».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share