Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Ο Θεός για κάποιο λόγο...": Η απέλπιδα προσπάθεια της Ρούλας Κορομηλά για να κάνει παιδί που την καθήλωσε σε καροτσάκι!

Το μεγάλο όνειρο της παρουσιάστριας!

25 Νοεμβρίου 2021 13:01
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ρούλα Κορομηλά είναι μια μαχήτρια! Έχει μάθει να πολεμά και έχει καταφέρει τα πάντα στην ζωή της! Τα πάντα εκτός από το μεγάλο της όνειρο να γίνει μητέρα! Μια προσπάθεια που την καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι!

Την αποκάλυψη είχε κάνει ο Γιώργος Θεοφάνους σε παλαιότερη εμφάνισή του στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά!

«Πριν από δέκα χρόνια, σε παραλία της Χαλκιδικής, ακούω μία φωνή από πίσω μου: ”Γιώργο;”. Και βλέπω έναν άνθρωπο και ρωτάω : ΄΄ποιά είσαι;”. Μου λέει: ”Η Ρούλα”. Παιδιά ήταν τόσο άρρωστο το κορίτσι αυτό, μετά από τόσες προσπάθειες για να κάνει παιδί. Για να γίνεις μαμά ρε γαμώτο. Αυτό ήταν. Και πήγαμε και μαζί στη Σουρωτή. Και καθίσαμε μαζί με τις καλόγριες και την ηγουμένη και κάναμε μία παράκληση. Και η Ρούλα σηκώθηκε. Γιατί ήταν στο καρεκλάκι στο αναπηρικό. Και σηκώθηκε το κορίτσι μου. Γι΄ αυτό η Ρούλα δεν ξεχνά ποτέ την Παναγιά!», είπε χαρακτηριστικά ο μετρ των επιτυχιών.

Μάλιστα και η ίδια η Ρούλα Κορομηλά είχε μιλήσει ανοικτά παλαιότερα σε εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου για την προσπάθειά της αυτή, τονίζοντας πως για κάποιο λόγο ο Θεός την κρίνει ανίκανη να γίνει μητέρα!

«Εγώ παιδιά είμαι ανίκανη για μάνα. Τελικά ο Θεός για κάποιο λόγο δεν μου έδωσε παιδιά Δεν έτυχε αλλά αυτό είναι κάτι άλλο», είχε πει αρχικά και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Προσπάθησα πολύ να κάνω μωρό και με εξωσωματικές. Προσπάθησα πάρα πολύ. Από την άλλη μου έτυχε στη ζωή μου όσους άντρες παντρεύτηκα να έχουν παιδιά και να είναι αγόρια με τα οποία απέκτησα μια πολύ ζεστή φιλική σχέση. Ώρες ώρες κάθομαι και σκέφτομαι γιατί να δουλεύω τόσο πολύ, έχω παιδιά να τα δώσω; Από την άλλη έχω σκεφτεί να υιοθετήσω, και τι φοβάμαι; Φοβάμαι ότι δεν θα είμαι καλή, αν αρρωστήσει το μωρό δεν θα τρελαθώ γιατί θα ξέρω ότι δεν είναι δικό μου. Μεγαλώνει το παιδί που έχεις υιοθετήσει, θα αρχίσει να μου λέει 'θέλω να πάω να βρω την μαμά μου', εγώ θα τρελαθώ. Αυτό δεν είναι απλό».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share