Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γιάννης Σπαλιάρας: "Με έστειλε για μανικιούρ...

Τα είπε όλα!

25 Νοεμβρίου 2021 12:06
Γιάννης Σπαλιάρας:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τις αισθητικές επεμβάσεις μιλά ο γόης της ελληνικής τηλεόρασης, Γιάννης Σπαλιάρας, στην εκπομπή "Happy Day" στον Alpha, ενώ εξομολογείται και κάτι για μία παλιά του σχέση. Με την ευκαιρία διάβασε εδώ γιατί ο Γιάννης Σπαλιάρας πέρασε δύσκολες ώρες.

Συγκεκριμένα, ο Σπαλιάρας, ανέφερε ότι δεν έχει κάνει αισθητική επέμβαση, αλλά ότι δεν είναι κατά σε οτιδήποτε μας κάνει να αισθανόμαστε ωραία. "Μακριά από τις υπερβολές βέβαια," υπογράμμισε.

Επιπλέον, αποκάλυψε ότι, μία παλιά του σχέση του έλεγε να κάνει μανικιούρ και τελικά το έκανε. Μάλιστα, όπως παραδέχτηκε η συγκεκριμένη συνήθεια του έχει μείνει και που και που κάνει ακόμα μανικιούρ.

Τραγικές ώρες για τον Γιάννη Σπαλιάρα - «Βυθίστηκε» στο πένθος

Τραγικές ώρες για τον Γιάννη Σπαλιάρα - «Βυθίστηκε» στο πένθος

Μαύρο έχει βάλει στην εικόνα προφίλ του στα social media ο Γιάννης Σπαλιάρας μετά την απώλεια του καλού του φίλου Ανδρέα Ηλία.

Ο Κύπριος επιχειρηματίας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 44 ετών.

πένθος γιάννη σπαλιάρα

Ο Γιάννης Σπαλιάρας που έχει κατά το ήμισυ καταγωγή από την Κύπρο γνώριζε για πολλά χρόνια τον επιχειρηματία. Το καλοκαίρι μάλιστα είχε παρευρεθεί στον γάμο του στην Πάφο.

Ήταν γνωστός σε όλους κυρίως στην νυχτερινή ζωή της Κύπρου. Δεκάδες ήταν και τα μηνύματα των φίλων του που τον αποχαιρέτησαν μέσα από τα social media.

φίλος Γιάννη Σπαλιάρα

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share