Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σεισμός στην showbiz: Ο Γιάννης Μπέζος στο πλευρό πασίγνωστης ηθοποιού και δεν είναι η Ναταλία Τσαλίκη!

Απίστευτη αποκάλυψη!

25 Νοεμβρίου 2021 11:37
Σεισμός στην showbiz: Ο Γιάννης Μπέζος στο πλευρό πασίγνωστης ηθοποιού και δεν είναι η Ναταλία Τσαλίκη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για να φτάσει κανείς στην κορυφή, πρέπει να μάθει δίπλα στους κορυφαίους! Ο Γιάννης Μπέζος είναι δημιούργημα του Θύμιου Καρακατσάνη, ο οποίος ξεχώρισε το ταλέντο του από μικρός, ωστόσο η πρώτη Ελληνίδα ηθοποιός με την οποία συνεργάστηκε ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη!

Ο θρύλος του ελληνικού κινηματογράφου είχε ιδιαίτερη αδυναμία στον τότε, νεαρό, Γιάννη Μπέζο και μιλούσε για το ταλέντο του με τα καλύτερα λόγια!

Πως να μην γίνει μεγάλος ηθοποιός, όταν στα πρώτα του βήματα είχε δίπλα του την κορυφαία Ελληνίδα ηθοποιό; Μιας και αναφερθήκαμε στον Γιάννη Μπέζο, διαβάστε εδώ μια απίστευτη συνέντευξη.

Δείτε τη φωτογραφία τους:

Σεισμός στην showbiz: Ο Γιάννης Μπέζος στο πλευρό πασίγνωστης ηθοποιού και δεν είναι η Ναταλία Τσαλίκη!

Όσα δεν ξέραμε για τον Γιάννη Μπέζο

Εκείνος που τον ανακάλυψε πρώτος ήταν ο Θύμιος Καρακατσάνης, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, όταν ξεχώρισε το ταλέντο του κατά τη διάρκεια μιας θεατρικής παράστασης στο θέατρο "Σμαρούλα". Αρχικά, στο θέατρο συνεργάστηκε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Το όνομά του ωστόσο απέκτησε τη σημερινή του αίγλη χάρη σε μία σειρά από σημαντικές τηλεοπτικές επιτυχίες: «Οι Απαράδεκτοι» (1991-1992, 1992-1993), «Της Ελλάδος τα παιδιά» (1993-1995), «Εκείνες κι εγώ» (1996-1998), «Bίος Ανθόσπαρτος» (1998-1999), «Άκρως οικογενειακόν» (2001-2003), «Ευτυχισμένοι μαζί» (2007-2009) και «Ο γάμος της κόρης μου» (2010) και στο Κλινική Περίπτωση (2011).

Σε πολλές από τις τηλεοπτικές σειρές στις οποίες πρωταγωνίστησε και πρωταγωνιστεί, έχει συνεργαστεί με τον σκηνοθέτη Ανδρέα Μορφονιό, με τον οποίο είναι και στενοί φίλοι, ενώ κάποιες από αυτές τις έχει σκηνοθετήσει ο ίδιος.

Επίσης, έχει πρωταγωνιστήσει σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις τη δεκαετία του 1980 και μεγάλες επιτυχίες αρχαίων παραστάσεων, όπως οι «Βάτραχοι» και η «Λυσιστράτη». Το Μάρτιο του 2009 έκανε πρεμιέρα στο θέατρο "Παλλάς" η θεατρική υπερπαραγωγή «Το κλουβί με τις τρελές», ένα διάσημο γαλλικό μιούζικαλ του Ζαν Πουαρέ, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου και Σταμάτη Φασουλή.

Ο Γιάννης Μπέζος διακρίνεται επίσης και για τις φωνητικές του ικανότητες, τις οποίες συχνά επιδεικνύει υποδυόμενος τους ρόλους του. Ως αποτέλεσμα πραγματοποίησε μουσικές παραστάσεις, περιοδικές συνεργασίες και δισκογραφικές συμμετοχές (σε δίσκους του Γιώργου Χατζηνάσιου, του Νότη Μαυρουδή και του Θάνου Μικρούτσικου).

Είναι παντρεμένος από το 1987 με την ηθοποιό Ναταλία Τσαλίκη, με την οποία είναι μαζί από το 1984 και έχει μοιραστεί σε διάφορες περιστάσεις τη θεατρική σκηνή και την τηλεόραση, ενώ έχουν και μία κόρη, την Ηρώ Μπέζου (γενν. 1988).

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share