ΑΡΧΙΚΗ LIFESTYLE

Σε βαρύ πένθος η Ραμόνα Βλαντή: Πέθανε από κορωνοϊό ο…

Σε βαρύ πένθος η Ραμόνα Βλαντή: Πέθανε από κορωνοϊό ο…
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Βαρύ πένθος σκέπασε την οικογένεια της Ραμόνας Βλαντή, καθώς ο κορωνοϊός χτύπησε την πόρτα στην οικογένεια της στη Ρουμανία και ο θείος της έφυγε από τη ζωή, όπως εξομολογήθηκε, το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή  «Super Κατερίνα» της Κατερίνας Καινούργιού

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η κριτής του «Style Me Up» νόσησαν από κορωνοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτούν στο νοσοκομείο και οι γονείς της, αλλά και ο θείος της. Με την ευκαιρία διάβασε εδώ για το αιχμηρό σχόλιο της Βλαντή στην Έλενα Χριστοπούλου.

Τελικά ο θείος της, όμως, έφυγε από τη ζωή, παρότι είχε προλάβει να εμβολιαστεί. Από την άλλη, οι γονείς της, που επίσης είχαν εμβολιαστεί, το πέρασαν πιο ελαφριά.

Η εξομολόγηση της Ραμόνας

«Στη Ρουμανία γίνεται χαμός. Είμαστε 30% εμβολιασμένοι. Οι περισσότεροι είναι σαν τον Πετράκο που βγαίνουν και λένε να μην εμβολιαστεί ο κόσμος. Οι γονείς μου νοσηλεύτηκαν με κορωνοϊό και οι δύο. Ήταν εμβολιασμένοι. Πήγαν μαζί διακοπές με τον θείο μου και κόλλησαν. Ήταν και οι τρεις εμβολιασμένοι. Δυστυχώς ο θείος μου πέθανε. Ήταν 82 χρονών. Είναι αρνητές στη Ρουμανία. Αυτό το πράγμα δεν το καταλαβαίνω» τόνισε η Ραμόνα Βλαντή.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου