Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Έκτορας Λιάτσος: Η ταινία της Lacta, η κληρονομιά της Agrino και η πασίγνωστη μητέρα του

Πληροφορίες για τη ζωή του

25 Νοεμβρίου 2021 11:16
Έκτορας Λιάτσος: Η ταινία της Lacta, η κληρονομιά της Agrino και η πασίγνωστη μητέρα του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Έκτορας Λιάτσος είναι ηθοποιός με σπουδαίες δουλειές στο θέατρο και επιλεγμένες δουλειές στην τηλεόραση, ωστόσο το ολιγόλεπτο βίντεο της Lacta ενάντια στην κακοποίηση των γυναικών φαίνεται πως τον έκανε ακόμα πιο γνωστό στο κοινό.

Ο ίδιος σπούδασε υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν, απ' όπου αποφοίτησε το 2013. Εκτός από το θέατρο, έχει δραστηριοποιηθεί στον κινηματογράφο με τις συμμετοχές του στις ταινίες «Το μαγικό δέρμα» και «Αόρατος»

έκτορας λιάτσος lacta

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Όρνιθες (2016), Γυάλινος Κόσμος (2018), Περιμένοντας τον Γκοντό (2019), Δωμάτιο του Σαίξπηρ (2016).

Στην τηλεόραση έχει εμφανιστεί στο «Ου φονεύσεις» και τη «10η εντολή» του Πάνου Κοκκινόπουλου.

Μάλιστα, το 2020 ήταν υποψήφιος για το βραβείο «Δημήτρης Χορν».

Όπως αναφέρει σε συνέντευξή του στο andro.gr έγινε πατέρας σε μικρή ηλικία, ενώ στα 17 του χρόνια πήγε στην Αγγλία για να σπουδάσει οικονομικά. Τελικά, γυρίζει πίσω και μετακομίζει στα Εξάρχεια μόνος, δουλεύοντας σε ένα μπαράκι για τα προς το ζην. Όπως ανέφερε ο ίδιος, δούλευε σε μπαρ για δέκα χρόνια!

Πάντως ο δρόμος της υποκριτικής δεν ήταν τελείως άγνωστος γι' αυτόν, καθώς μητέρα του είναι η ηθοποιός Λουκία Πιστιόλα. Για όσους δεν γνωρίζουν, ήταν η Ελένη στο «Εκείνες και εγώ», η αρραβωνιαστικιά του Ζάχου Δόγκανου.

Λουκία Πιστόλα εκεινες και εγώ

Κληρονόμος της εταιρείας Agrino

Παππούς του Έκτορα Λιάτσου (πατέρας της μητέρας του) ήταν ο Γεώργιος Πιστιόλας που ίδρυσε την εταιρεία Agrino.

Ο Γεώργιος Πιστιόλας απεβίωσε το 2019, αφήνοντας πίσω του μια βαριά κληρονομιά. Ο ίδιος είχε γεννηθεί το 1930 και μαζί με τους δύο του αδελφούς, Ευστράτιο και Ευθύμιο, δημιούργησαν στο Αγρίνιο το εργοστάσιο επεξεργασίας ρυζιού το 1962.

Έκτορας Λιάτσος θέατρο

Μάλιστα, είχε διατελέσει πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας από το 1983 έως το 2002 και επί χρόνια ήταν αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Μαζί με τη γυναίκα του απέκτησε δύο κόρες, τη γνωστή ηθοποιό Λουκία Πιστιόλα και τη Βασιλική Πιστιόλα, νυν αντιπρόεδρο της εταιρείας Agrino.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share