Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Αυτές τις στιγμές...» - Συντετριμμένη η Κατερίνα Καραβάτου

Δύσκολες ώρες για την παρουσιάστρια

24 Νοεμβρίου 2021 17:42
«Αυτές τις στιγμές...» - Συντετριμμένη η Κατερίνα Καραβάτου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συντετριμμένη υπήρξε πρόσφατα η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία μίλησε δημόσια για ένα θάνατο, που τη συντάραξε τον τελευταίο καιρό.

Η ίδια, παρά τις δύσκολες ώρες που περνάει αυτή την περίοδο λόγω του θανάτου της αγαπημένης της μαμάς, η Κατερίνα Καραβάτου επέστρεψε προ ημερών στην εκπομπή «Τι λες τώρα».

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα της έφυγε από τον κόσμο το προηγούμενο Σάββατο, 30 Οκτωβρίου. Η παρουσιάστρια ενημερώθηκε για το δυσάρεστο συμβάν την ώρα που βρισκόταν στον αέρα της εκπομπής της, γεγονός που την ανάγκασε να αποχωρήσει άμεσα. Όπως ήταν λογικό, δεν εμφανίστηκε ούτε στην εκπομπή της περασμένης Κυριακής, 31 Οκτωβρίου.

Κατά την έναρξη της εκπομπής της στο MEGA η Κατερίνα Καραβάτου, φορώντας μαύρα και αδυνατώντας να κρύψει τη θλίψη από το πρόσωπό της, καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό και είπε μερικά λόγια για όσα βιώνει τις τελευταίες ημέρες.

Τα λόγια της Κατερίνας Καραβάτου για το θάνατο της μητέρας της

«Καλό μεσημέρι σε όλους. Όπως αντιλαμβάνεστε, για μένα αυτές οι στιγμές οι πρώτες είναι πολύ αμήχανες. Από το προηγούμενο Σάββατο έχει αλλάξει η ζωή μου πολύ δραματικά. Απόλυτα βασικά. Οπότε είμαι σε αυτή την κατάσταση.

Αισθάνομαι πολύ τυχερή, γιατί μπόρεσα να έχω τη μαμά μου διπλά μου μέχρι το προηγούμενο Σάββατο, περίπου τέτοια ώρα. Το λέω πως είμαι τυχερή, γιατί η μαμά μου είχε χάσει τη μαμά της όταν ήταν 5 χρονών. Οπότε για εμένα αυτό είναι πολύ σημαντικό πράγμα.

Επίσης, αισθάνομαι πολύ τυχερή για όλη αυτή την αγάπη που έλαβα από εσάς και τον σταθμό μου. Είναι μεγάλη χαρά να επιστρέφω εδώ. Θυμάμαι το προηγούμενο Σάββατο είπα πως είμαστε εδώ για να ξεχαστούμε, αλλά να μην ξεχάσουμε. Είναι περίπου το ίδιο πράγμα που αισθάνομαι αυτή τη στιγμή. Ίσα-ίσα μου κάνει καλό που είμαι εδώ, για να είμαστε όλοι μαζί παρέα. Να σας ευχαριστήσω για μία ακόμη φορά» δήλωσε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share