Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

"Ακόμη πονάω. Είναι δύσκολο": Τραγικές ώρες για την Μαρία Μπεκατώρου

Τι συνέβη;

24 Νοεμβρίου 2021 16:05
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποιο είναι το γεγονός που προκάλεσε στεναχώρια στη ζωή της Μαρίας Μπεκατώρου; Η παρουσιάστρια, η οποία έχει χάσει αρκετά κιλά, σε συνέντευξη της στο περιοδικό ΕΓΩ, μίλησε για το γεγονός που της προκάλεσε μεγάλη στεναχώρια, δηλαδή την απώλεια του πατέρα της.

Ποιο γεγονός σου προκάλεσε την μεγαλύτερη στεναχώρια στη ζωή σου;

Ο Θάνατος του μπαμπά μου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος. Αυτό είναι! Μετά από αυτό, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Το έχω σαν μέτρο, σαν όριο αν θέλεις, στο μυαλό μου. Αν, για παράδειγμα, δεν πέτυχε κάτι που να πάω να κάνω, λέω στον εαυτό μου: “Έχεις περάσει αυτήν την απώλεια, δεν αξίζει να πειστείς. Τι να σου κάνουν τα υπόλοιπα”. Ένιωσα πολύ μεγάλο πόνο όταν έχασα τον πατέρα μου. Άδειασα.

'Ακόμη πονάω. Είναι δύσκολο': Τραγικές ώρες για την Μαρία Μπεκατώρου

Έχει διάρκεια αυτός ο πόνος;

Ακόμη πονάω. Όσο περνά ο καιρός, είναι διαφορετικό και μπορώ να σου πω ότι είναι λίγο δύσκολο. Υπάρχουν στιγμές που τον αναζητώ. Έφυγε ο πρώτος πόνος απώλειας και πια τα συναισθήματα μου είναι πιο βαθιά. Σκέφτομαι “να ήταν εδώ, να ζούσε και αυτό το γεγονός”. Είναι δύσκολο. Τώρα απλώς δεν κλαίω τόσο συχνά όσο στην αρχή.

Πως το διαχειρίστηκες τον πρώτο καιρό;

Την πρώτη ημέρα που έκανα “Your Face Sounds Familiar” ήταν η πιο δύσκολη στιγμή που έχω περάσει στην τηλεόραση. Από την άλλη, ένιωσα ότι ο Θεός σου δίνει όσα μπορείς να αντέξεις.

Μαρία Μπεκατώρου: "Υποτιμήθηκα και μετά έφυγα!":

Η Μαρία Μπεκατώρου εξομολογήθηκε την πιο δύσκολη τηλεοπτική της στιγμή on air και δάκρυσε καθώς είπε πως "έκατσε, υποτιμήθηκε από όλη την ομάδα και μετά έφυγε...". Σε ποια εκπομπή αναφερόταν η παρουσιάστρια και τι ακριβώς συνέβη;

H παρουσιάστρια είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή "Καλύτερα δε γίνεται" και είχε μιλήσει για την τηλεοπτική της πορεία αλλά και για το... διαβάστε περισσότερα για την Μαρία Μπεκατώρου στο Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share