Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024

Άρης Σερβετάλης: Η αποκάλυψη για τον λόγο που αποχώρησε από τον «Ρινόκερο» – «Δεν είμαστε αγέλη που...

Τα είπε όλα!

23 Νοεμβρίου 2021 21:02
Άρης Σερβετάλης: Η αποκάλυψη για τον λόγο που αποχώρησε από τον «Ρινόκερο» – «Δεν είμαστε αγέλη που...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την πρώτη του ανάρτηση στα social media, μετά την αποχώρησή του από την παράσταση «Ρινόκερος», έκανε ο ηθοποιός Άρης Σερβετάλης, στην οποία αποκάλυψε τον λόγο που την οδήγησε στην συγκεκριμένη απόφαση. Η απόφαση του αυτή δημιούργησε θύελλα αντιδράσεων.

«Η απόφαση να αποχωρήσω από την θεατρική παράσταση Ρινόκερος πάρθηκε καθώς αδυνατώ να υποστηρίξω τον διαχωρισμό ανθρώπων που επιβάλλουν τα νέα μέτρα», γράφει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

«Η παραγωγός εταιρεία και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου Κιβωτός και σκηνοθέτης της παράστασης Γιάννης Κακλέας ήταν ενήμεροι για τις απόψεις μου. Από τον Ιούλιο και βλέποντας την πρόθεση της πολιτείας να απαγορεύσει την είσοδο σε μη εμβολιασμένους είτε με έμμεσο είτε με άμεσο τρόπο, τους ενημέρωσα πως δεν μπορώ να συμμετέχω σ’ αυτό το εγχείρημα κι ανακοίνωσα πως εάν τα θέατρα λειτουργήσουν στο μέλλον μόνο για εμβολιασμένους θα αποχωρήσω από την παράσταση.

Πρότεινα την αντικατάστασή μου κι έθεσα τον εαυτό μου στην διάθεσή τους ώστε να βοηθήσω στην ομαλή ένταξη νέου μέλους. (…) Αδυνατώ να μετέχω σε ένα ‘πιστοποιημένο’ ντάνιασμα ανθρώπων. Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και έχει δημιουργηθεί από τον Θεό με την ελευθερία ακόμη και να τον αρνηθεί. Δεν είμαστε αγέλη. Είμαστε άνθρωποι που αγωνιζόμαστε να φανερώσουμε το πρόσωπό μας» αναφέρει μεταξύ άλλων.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share