Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Στο πλευρό του Σερβετάλη ο Λάκης Λαζόπουλος: «Και εγώ δεν μπορώ να παίζω μόνο για εμβολιασμένους»

Στηρίζει την απόφασή του

23 Νοεμβρίου 2021 17:54
Στο πλευρό του Σερβετάλη ο Λάκης Λαζόπουλος: «Και εγώ δεν μπορώ να παίζω μόνο για εμβολιασμένους»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θέση παίρνουν γνωστοί ηθοποιοί μετά την απόφαση του Άρη Σερβετάλη, να μην συμμετέχει στην παράσταση «Ρινόκερος», μετά τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για τους ανεμβολίαστους. Μεταξύ αυτών ερωτήθηκε και ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο Λάκης Λαζόπουλος τοποθετήθηκε χθες για την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την θεατρική παράσταση, μιας και δεν είναι σύμφωνος με τον διαχωρισμό εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων.

Λάκης Λαζόπουλος: Ποια είναι η γνώμη του για την κίνηση του Άρη Σερβετάλη

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος απάντησε: «Αγαπώ πάρα πολύ και εκτιμώ τον Άρη Σερβετάλη και ξέρουμε όλοι ότι κάνει μια επιτυχία. Το λέω γιατί είναι βασικό στην απόφασή του αυτή. Εγώ έχω κάνει αυτή τη δήλωση πολύ νωρίτερα. Κι εγώ δε μπορώ να παίζω μόνο για εμβολιασμένους θεατές! Μπορεί να το σεβαστώ αυτό το μέτρο, δηλαδή είμαι υπέρ αυτού του μέτρου, με την έννοια ότι όταν μπαίνουν στο λεωφορείο στην εκκλησία, στο κρεοπωλείο μπαίνουμε εμβολιασμένοι-ανεμβολίαστοι μαζί, γιατί να μη συμβεί αυτό και στο θέατρο; Αυτά τα μέτρα που δεν είναι ακριβώς μέτρα δημιουργούν σύγχυση. Αν το μέτρο είναι κάθετο… αν υπάρχουν καμπύλες κάποιος θα κρυφτεί στις καμπύλες», είπε χαρακτηριστικά.

«Καρφιά» Άδωνι Γεωργιάδη εναντίον Σερβετάλη: «Αφήνει άνεργους συναδέλφους επειδή δεν περνά το δικό του;»

Η απόφαση που έλαβε ο Άρης Σερβετάλης να μην συνεχίσει στην παράσταση «Ρινόκερος» στο θέατρο αντιδρώντας ουσιαστικά στον διαχωρισμό των θεατών σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, σχολιάστηκε και από τον Άδωνι Γεωργιάδη. Ο υπουργός Ανάπτυξης κοινοποίησε την άποψη της ηθοποιού Φαίης Κοκκινοπούλου που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε εκείνους που θα χάσουν τη δουλειά τους από αυτή την απόφαση, και στάθηκε και ο ίδιος σε όλους όσοι μένουν άνεργοι.

«Ο καλός πράγματι ηθοποιός κ. Σερβετάλης δεν θέλει να εμβολιαστεί... οκ. Διαφωνεί με μία κυβερνητική απόφαση... οκ. Είναι όμως αυτοί λόγοι να αφήνει ανέργους τους συναδέλφους του επειδή δεν περνάει, στη χώρα, το δικό του; Πραγματικά κρίμα...» έγραψε χαρακτηριστικά στο twiter o κ. Γεωργιάδης.

Ο Άρης Σερβετάλης αποχώρησε από την παράσταση «Ρινόκερος» καθώς δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους. Ο ηθοποιός είχε δηλώσει σε παράγοντες της παράστασης ότι δεν πρόκειται να δεχθεί τον οποιονδήποτε διαχωρισμό ανθρώπων και είχε προειδοποιήσει ότι θα αποχωρήσει σε περίπτωση που τα θέατρα υποδέχονται μόνο εμβολιασμένους.

Νωρίτερα, μέσα στην ημέρα, η Φαίη Κοκκινοπούλου κατέκρινε την κίνησή του να αποχωρήσει από την παράσταση, καυτηριάζοντας την απόφασή του, την ώρα που πολλοί συνάδελφοί τους κι όχι μόνο, μαστίζονται από την ανεργία. Η γνωστή ηθοποιός πήρε θέση και με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, επέκρινε τη στάση του συναδέλφου της και μεταξύ άλλων σημειώνει ότι «ηθοποιοί (μεταξύ των οποίων και φίλοι μου)-τεχνικοί- ταξιθέτριες, καθαριστές, ταμίας, θα μείνουν όλοι άνεργοι». Επιπλέον, η ηθοποιός γράφει πως ο Αρης Σερβετάλης ήταν ο μόνος ανεμβολίαστος ανάμεσα στα 20 άτομα που εργάζονταν στην παράσταση «Ρινόκερος»!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share