Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Καταπέλτης ο Δημήτρης Αρβανίτης: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ένας άρρωστος άνθρωπος, χρειάζεται ψυχίατρο»

Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε για το ελληνικό #MeToo

23 Νοεμβρίου 2021 16:38
Καταπέλτης ο Δημήτρης Αρβανίτης: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ένας άρρωστος άνθρωπος, χρειάζεται ψυχίατρο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Χείμαρρος» ο Δημήτρης Αρβανίτης για Πέτρο Φιλιππίδη, Δημήτρη Λιγνάδη και Γιώργο Κιμούλη. Ο δημοφιλής σκηνοθέτης παραχώρησε σήμερα (23/11) συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» και τοποθετήθηκε για τις καταγγελίες για κακοποιητική συμπεριφορά στο χώρο της υποκριτικής, ενώ αναφέρθηκε και σε κάποιους από τους ηθοποιούς που βρίσκονται πλέον στη φυλακή.

«Είδαμε διαφορετικές περιπτώσεις με το MeToo, αλλά μπήκαν όλες στον ίδιο κουβά» τόνισε και πρόσθεσε:

«Υπάρχει ένας κώδικας συμπεριφοράς που διατηρήθηκε και μάλιστα πολύ επικίνδυνα από τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ο βιασμός, πέρα ​​από αδίκημα, είναι ότι επιβάλλει τον έλεγχό σου σεξουαλικά, που δεν έχει καμία σχέση με τη δουλειά.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ένας άρρωστος άνθρωπος που χρήζει ψυχιατρείου. Η αρρώστια του υπερβαίνει και το επάγγελμα. Και έξω από το επάγγελμα τα ίδια θα έκανε.

«Έχω απολύσει την κόρη μου»

Ερωτηθείς αν έχει χάσει ποτέ την ψυχραιμία του εν ώρα εργασίας, ο Δημήτρης Αρβανίτης παραδέχτηκε: «Έχω χάσει πολλές φορές την ψυχραιμία μου. Μερικές φορές με ενοχλεί η βλακεία και η επιπολαιότητα και στο επάγγελμα που κάνω δυστυχώς έχω και τις δύο πολλές φορές. Τις εκρήξεις οργής της έχω περιορίσει, δουλεύοντας με τον εαυτό μου. χαλάσει συνεργασίες, επειδή έχω κουράσει ανθρώπους και αυτό δεν με τιμά, αλλά είναι παραγματικότητα».

«Μου λένε γιατί χρησιμοποιώ τα ίδια άτομα… Επειδή δουλεύω καλά μαζί τους. Δεν είναι κλίκα, είναι προτίμηση» εξήγησε.

«Είμαι αυστηρός στα επαγγελματικά με τα παιδιά μου. Έχω απολύσει την κόρη μου. Λατρεύω την εγγονή μου. Έχει μία πολύ υψηλή αισθητική» υπογράμμισε.

Τέλος, αναφέρθηκε στην περιπέτεια που είχε με αεροπλάνο στην Αφρική: «Έπαθε βλάβη ένας κινητήρας και προσγειώθηκε σε ένα χωματόδρομο στην Αφρική. Ο πιλότος είπε ότι ήμασταν πολύ τυχεροί».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share