Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άφωνη η Κατερίνα Καινούργιου: Στην φόρα η άγνωστη σχέση του Φίλιππου Τσαγκρίδη

Τι τον συνδέει με γνωστή κυρία της showbiz;

23 Νοεμβρίου 2021 13:03
Άφωνη η Κατερίνα Καινούργιου: Στην φόρα η άγνωστη σχέση του Φίλιππου Τσαγκρίδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή έκανε η Μάρα Μεϊμαρίδη στην Κατερίνα Καινούργιου, με την τελευταία να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω του χωρισμού της από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Η γνωστή συγγραφέας που πλέον διαγωνίζεται στο «Just the 2 of us» μίλησε για τους άντρες της ζωής της και αποκάλυψε διάφορα πράγματα για αυτούς. Τόνισε πως δεν γνωρίζει αν ο δεύτερος σύζυγός της βρίσκεται εν ζωή, ενώ για τον τρίτο της σύζυγο εξομολογήθηκε πως είχε το μαγαζί «Άκρον Ίλιον Κρυστάλ» που δέσποζε στην παλιά αθηναϊκή αγορά. Μάλιστα έχει κρατήσει και το επίθετο του, καθώς πρόκειται για τον Γιώργο Μεϊμαρίδη.

Τσαγκρίδης καινούργιου άγνωστη σχέση

Η επιχείρηση έκλεισε το 1997, ενώ είχε καταστήματα σε πολλές περιοχές τις Αθήνας, αλλά και στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εποχής από «Τα Νέα» ο Γιώργος Μεϊμαρίδης, έμπειρος και ικανός επιχειρηματίας, την πούλησε στα τέλη της δεκαετίας του 1980 στον επιχειρηματία Περικλή Παναγόπουλο,

Αυτό που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι πως ο Φίλιππος Τσαγκρίδης είναι εγγονός του αείμνηστου Περικλή Παναγόπουλου από την πλευρά της μητέρας του, Ειρήνης Παναγοπούλου. Μάλιστα, ο πρώην, πλέον, σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου χρησιμοποιεί ενίοτε και το επίθετο του παππού του.

Καλοπερνάει μετά τον χωρισμό ο Φίλιππος Τσαγκρίδης: Σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης με παρέα

Μπορεί να μην είναι και πολύ ενεργός χρήστης των social media αλλά τα ωραία τα μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους!

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης μετά το ταξίδι που έκανε στην Κοπεγχάγη λίγο καιρό αφότου χώρισε με την επί κοντά 3 χρόνια σύντροφό του, Κατερίνα Καινούργιου, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους... λαχταριστά στιγμιότυπα από το βράδυ της Κυριακής του (21/11).

Ο εφοπλιστής αφού πέρασε λίγες όμορφες στιγμές με φίλους τους... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share