Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022

«Άκουσα ότι πλήρωνε παιδιά! Ο Πέτρος είχε εξωσυζυγικές σχέσεις» - Σοκαριστικές αποκαλύψεις Εύης Δρούτσα για Λιγνάδη - Φιλιππίδη (Video)

Όλα όσα αποκάλυψε για τους δύο προφυλακιστέους ηθοποιούς

23 Νοεμβρίου 2021 12:35
«Άκουσα ότι πλήρωνε παιδιά! Ο Πέτρος είχε εξωσυζυγικές σχέσεις» - Σοκαριστικές αποκαλύψεις Εύης Δρούτσα για  Λιγνάδη - Φιλιππίδη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Εύη Δρούτσα μίλησε για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και του Δημήτρη Λιγνάδη, προβαίνοντας σε σοκαριστικές αποκαλύψεις για τους δύο προφυλακιστέους ηθοποιούς. Παράλληλα, οι δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Μόρτζος για το κίνημα #metoo και τον Πέτρο Φιλιππίδη, στο Πρωινό και τον Ισίδωρο Φίκαρη, προκαλούν αίσθηση.

«Ψιλοδιαφωνώ με την υπόθεση Λιγνάδη. Όταν πας με κάποιο παιδί, και το πληρώνεις και δέχεται να πάρει τα λεφτά το παιδί γιατί πήγε με κάποιον, γιατί πας μετά από χρόνια και λες “αυτός με βίασε”; Γιατί πήγες και πληρώθηκες; Ή αυτό που λένε ότι στη γειτονιά του καθόταν στο παγκάκι και ήταν αγόρια δίπλα του. Και τι με νοιάζει εμένα ποιος είναι; Εμένα μπορεί να είναι δέκα γυναίκες. Τι θα πει αυτό; Αυτά τα θεωρώ τόσο γελοία, αναχρονιστικά» είπε.

Και συνέχισε: «Δεν ξέρω τον Λιγνάδη από πού ξεκίνησε, τι έγινε. Το θεωρώ πολύ πιο μικρό από του Φιλιππίδη. Δεν είναι κάποιο παιδί από το θέατρο που είπε “με τράβηξε, πήγε μαζί μου με το ζόρι, μου έκανε αυτό, μου έκανε εκείνο”. Δεν άκουσα εγώ κάτι τέτοιο. Εγώ άκουσα ότι πλήρωνε τα παιδιά που πηγαίνανε. Ας μην έπαιρναν τα λεφτά, ας μην πήγαιναν. Γιατί πρέπει να τα ρίχνουμε όλα στους άλλους και δεν τα ρίχνουμε στον εαυτό μας; Δεν το καταλαβαίνω αυτό».

«Λέει “Α το κοριτσάκι μου πήγε αυτός και το…”. Αυτή γιατί κάθισε; Και μετά πάει και λέει «Όχι μαμά, με βίασαν». Πώς σε βίασαν; Μετά το #metoo βγήκε το “σε βίασαν”, πρώτα το είχες μούγκα. Γιατί; Μπλεχτήκαμε» τόνισε.

«Εάν εγώ τώρα τοποθετηθώ, δεν θα ήθελα να πω συγκεκριμένα πράγματα γιατί θα ήταν πιο σωστό για μένα να ήταν απέναντί μου η Εύη Δρούτσα και να κάναμε συζήτηση. Θα ήθελα να πω δυο πράγματα γενικά, δεν υπάρχει πιο μικρό και πιο μεγάλο. Υπάρχει διαφορετικό… Είναι δύο διαφορετικές περιπτώσεις. Δεν ξέρω. Δεν έχω λόγια», σχολίασε η Φαίη Σκορδά.

«Ο Φιλιππίδης είχε εξωσυζυγικές σχέσεις»

Η Εύη Δρούτσα μίλησε και για την περίπτωση του Πέτρου Φιλιππίδη, που κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

«Δεν θέλω να μιλήσω για τον Πέτρο, τον ήξερα πολύ καλά. Τώρα δεν θέλω να τον ξέρω. Ήξερα ότι είναι σκληρός στη ζωή του. Ήταν εγωπαθής, ο άρχοντας των δαχτυλιδιών. Στην προσωπική του ζωή ήξερα ότι είχε εξωσυζυγικές σχέσεις, παρόλα που έχει μια υπέροχη σύζυγο. Δεν έπεσα από τα σύννεφα» είπε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share