Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Στροφή στα επαγγελματικά για την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Επιχειρηματικό βήμα μετά τον χωρισμό από τον Μπισμπίκη

Τι ετοιμάζει;

23 Νοεμβρίου 2021 11:23
Στροφή στα επαγγελματικά για την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Επιχειρηματικό βήμα μετά τον χωρισμό από τον Μπισμπίκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά τις αλλαγές στα προσωπικά της και το χωρισμό από τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη αποφάσισε να κάνει «στροφή» και στα επαγγελματικά της, καθώς όπως σας είχε ενημερώσει το Athensmagazine.gr παραιτήθηκε από τη δουλειά της.

Με μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη γνωστοποίησε στους διαδικτυακούς της φίλους πως ξεκινάει ένα καινούργιο πρότζεκτ.

Βέβαια η ίδια δεν μαρτύρησε τι είναι, ωστόσο στη φωτογραφία που δημοσίευσε, φαίνεται πως βρίσκεται σε έναν επαγγελματικό χώρο που είναι στα σκαριά.

Την ίδια ώρα, ο Βασίλης Μπισμπίκης με την Δέσποινα Βανδή σταμάτησαν επιτέλους να κρύβονται και έκαναν την πρώτη επίσημη εμφάνισή τους μαζί.

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Ποια είναι η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μπορεί να πρωταγωνιστεί στη σειρά «Κομάντα και Δράκοι», ωστόσο άλλοι είναι οι λόγοι που τον τελευταίο καιρό έχουν κάνει το όνομά του να φιγουράρει παντού.

Ο λόγος για τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή, η οποία δεν έμεινε κρυφή από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του ζευγαριού στο διαδίκτυο.

Ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός δεν ήταν εργένης μέχρι σήμερα, αλλά παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη με την οποία απέκτησε έναν γιο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα το ζευγάρι ήταν μαζί για περίπου 15 χρόνια, ενώ ο ερχομός του παιδιού άλλαξε ως άνθρωπο τον ηθοποιό και τον ηρέμησε.

Μπεκιάρη Μπισμίκης επαγγελματικά

Τα σύννεφά στον γάμο του

Ήδη δημοσιεύματα από τον περασμένο Απρίλιο έκαναν λόγο για κρίση στο γάμο του και όπως φαίνεται επαληθεύτηκαν με τον ίδιο να βρίσκει παρηγοριά στον αγκαλιά της γνωστής τραγουδίστριας.

Αν και ο Βασίλης Μπισμπίκης σπάνια αναφερόταν στις συνεντεύξεις του στην προσωπική του ζωή, στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι η σύζυγός του ήταν εκείνη που τον «άλλαξε»! «Ερωτεύτηκα, παντρεύτηκα και έχω χαλαρώσει πλέον. Βέβαια ο γάμος δεν αλλάζει τίποτα. Τα συναισθήματα είναι εκείνα που καθορίζουν τη σχέση. Το παιδί, όμως, μετατοπίζει τις ευθύνες και τις προτεραιότητες. Με τράβηξε από την τρέλα της δουλειάς και με έκανε καλύτερο ως καλλιτέχνη» υποστηρίζει. Και πώς αποφάσισε, τόσο αντισυμβατικός, να παντρευτεί; «Μα αντισυμβατικό είναι πλέον να παντρευτείς. Δεν είναι και τόσο εύκολο όσο φαίνεται».

Πρότυπο συζύγου και μητέρας, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη στεκόταν στο πλευρό του μακριά από τα φλας της δημοσιότητας, μεγαλώνοντας τον μοναχογιό τους. Ο ηθοποιός είναι τελείως διαφορετικός στην προσωπική του ζωή από τους ρόλους που ενσαρκώνει στην πλειονότητα, λένε όσοι τον γνωρίζουν προσωπικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share