Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Πλακώθηκαν» Λιάγκας - Σκορδά on air!

«Mην με αναιρείς!» - Χαμός ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι

23 Νοεμβρίου 2021 10:43
«Πλακώθηκαν» Λιάγκας - Σκορδά on air!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Πλακώθηκαν» οι Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά on air, με αφομή την πρώτη επίσημη εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη στα εγκαίνια της σχολής υποκριτικής του Λάκη Λαζόπουλου.

Μαζί με το ζευγάρι, βρισκόταν κι ένας καλός φίλος της Δέσποινας Βανδή, ο Σάββας Σπαθαρίδης, ο οποίος είναι υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων στο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης που έμεινε ο Ντέμης Νικολαΐδης την ίδια βραδιά, που είχε ανέβει κι εκείνη για να απολαύσει την Άννα Βίσση. Το εν λόγω ρεπορτάζ έδωσε χθες ο Γιώργος Λιάγκας στη στον αέρα του Πρωινού, σημειώνοντας πως η Δέσποινα Βανδή δεν γνώριζε για την διαμονή του Ντέμη Νικολαΐδη στο ίδιο ξενοδοχείο.

Η Φαίη Σκορδά όμως φαίνεται πως είχε διαφορετικές πληροφορίες! «Άρα αναιρείς αυτό που είπα χθες; Τι κάνεις; Δεν το γνώριζε. Πάλι με αναιρείς! Και τι σημασία έχει; Μην με αναιρείς, μην με ακυρώνεις. Είμαι στο κουρμπέτι πολλά χρόνια, σε παρακαλώ μην με αναιρείς! Γνωρίζω ότι δεν το ήξερε η Βανδή ναι! Το έμαθε και απέφυγε να τον δει στο πρωινό. Πήραν πρωινό και οι δύο στο ίδιο ξενοδοχείο.

Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά

Για να το λέω, σημαίνει ότι έχω μιλήσει με ανθρώπους πολύ κοντά τους. Δεν το λέω από το μυαλό μου. Έπαθε σοκ η Βανδή όταν έμαθε ότι ο Ντέμης ήταν εκεί. Αν ο Ντέμης ενσυνείδητα πήγε επειδή ήξερε ότι θα είναι η Βανδή, δεν το ξέρω. Όταν λέω κάτι, το λέω μετά λόγου γνώσεως. Μπορεί να έκλεισε ο Ντέμης δωμάτιο σε άλλο όνομα» είπε ο Γιώργος Λιάγκας στη Φαίη Σκορδά εκνευρισμένος!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share