Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Προκλητικός ο Γιάννης Μόρτζος: «Ο Φιλιππίδης είναι ένας εξαίρετος ηθοποιός - Δεν μπορεί να είναι και τόσο τραγικές οι καταστάσεις»

«Δεν μπορώ ποτέ να δικάσω έναν άνθρωπο αν δεν ακούσω και την άλλη πλευρά»

22 Νοεμβρίου 2021 17:55
Προκλητικός ο Γιάννης Μόρτζος: «Ο Φιλιππίδης είναι ένας εξαίρετος ηθοποιός -  Δεν μπορεί να είναι και τόσο τραγικές οι καταστάσεις»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Μόρτζος για το κίνημα #metoo και τον Πέτρο Φιλιππίδη, στο Πρωινό και τον Ισίδωρο Φίκαρη, προκαλούν αίσθηση.

«Έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ γιατί πήρε μια τέτοια τροπή όλο το θέμα αυτό που βρέθηκε ξαφνικά το θέατρο υπόλογο. Δεν μπορώ ποτέ να δικάσω έναν άνθρωπο αν δεν ακούσω και την άλλη πλευρά. Αλλά αν το πάρουμε μονόπλευρα το πράγμα, θα πρέπει να πούμε ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι κακούργοι, πράγμα το οποίο δεν το δέχομαι σε καμία περίπτωση εγώ.

Εντελώς ψέματα δεν είναι, αλλά δεν μπορεί να είναι και τόσο τραγικές οι καταστάσεις. Ο βιασμός είναι μια πράξη η οποία έχει πολλές συνιστώσες. Ξεκινάει με μια απειλή, ένα μαχαίρι, ένα πιστόλι και φτάνει μέχρι την απλή ενόχληση που βεβαίως, τις περισσότερες φορές η απλή ενόχληση έχει και λίγο χιούμορ μέσα.

Το κακό φλερτ δημιουργεί μια κατάσταση άσχημη. Αλλά το πώς θα συνεχιστεί αυτό το πράγμα, τι μορφή θα πάρει, εξαρτάται και από τους δύο. Ποιος θα προκαλέσει πιο πολύ και ποιος θα υποκύψει», λέει ο Γιάννης Μόρτζος.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας εξαίρετος ηθοποιός, δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι θα είχαν γίνει αυτά τα πράγματα με τον τρόπο τον οποίο τα παρουσίασαν. Δηλαδή, ότι έφτασε στο σημείο να δέρνει δεν μπορώ να το πιστέψω.

Το κλίμα την περίοδο που ήταν στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο ήταν άριστο», αναφέρει ο Γιάννης Μόρτζος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share