Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Εξελίξεις με την υγεία της Βασίλισσας Ελισάβετ: Έκανε τη μεγάλη κίνηση

Ποια είναι η αλήθεια τελικά;

22 Νοεμβρίου 2021 14:13
Εξελίξεις με την υγεία της Βασίλισσας Ελισάβετ: Έκανε τη μεγάλη κίνηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλές είναι οι φήμες σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Βασίλισσας Ελισάβετ, με την ίδια πάντως να πραγματοποιεί μια κίνηση, που έδωσε ορισμένες απαντήσεις σε όσους τις διαδίδουν.

Η μονάρχης της Βρετανίας, συγκεκριμένα, ήταν παρούσα χθες (21/11) το απόγευμα στην Εκκλησία των Αγίων Πάντων του Ουίνδσορ, καθώς δε θα μπορούσε να λείπει από τη βάπτιση δύο εκ των δισεγγόνων της, του Λούκας Τίνταλ και του Όγκαστ Μπρούκσμπανκ.

Η βάπτιση που «επισκιάστηκε» από ένα θάνατο και... το άγιο νερό

Η βάπτιση αυτή έλαβε τόπο την περασμένη Κυριακή ανάμεσα σε λίγα άτομα, με τη Βασίλισσα να παρουσιάζεται με ένα εντυπωσιακό πράσινο σύνολο και τον φακό να τη «συλλαμβάνει», δείχνοντας πως ίσως είναι ικανή να επανέλθει σύντομα στις πλήρεις δραστηριότητές της, παρότι φαίνεται να αντιμετωπίζει θέματα υγείας. Το μέλημά της, όμως, ήταν να γιορτάσει με την υπόλοιπη οικογένεια τη βάπτιση των δύο παιδιών, ηλικίας οκτώ και εννέα μηνών αντίστοιχα.

Οι εγγονές της, Ζάρα Φίλιπς και Πριγκίπισσα Ευγενία, ήθελαν να βαφτίσουν μαζί τα παιδιά τους, αν και αυτό έγινε στη σκιά του θανάτου του πατέρα της δεύτερης. Το ακόμη πιο τραγικό της υπόθεσης, μάλιστα, είναι πως η βάπτιση ήταν να γίνει τον Ιούλιο για τα δύο παιδιά, αλλά η διάγνωση ενός εκ των συμμετεχόντων στην εκδήλωση με κορωνοϊό, την ανάγκασε σε αναβολή.

Από την πλευρά του, ο Πρίγκιπας Κάρολος επίσης βρέθηκε στη βάπτιση, ερχόμενος μετά από ταξίδι στην Ιορδανία, φέρνοντας άγιο νερό για τα δύο παιδιά, ώστε να βαπτιστούν με τις καλύτερες τιμές.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share